Кой удари Митко в лицето? Казаха, че Рангел е ударил

...
Кой удари Митко в лицето? Казаха, че Рангел е ударил
Коментари Харесай

Майката на Митко с ново разкритие: В основата на зверството може да стои Яница Герджикова

Кой удари Митко в лицето? Казаха, че Рангел е блъснал няколко пъти с ъперкът в лицето. Ако той не го е направил, кой го е направил? Това попита майката на убития Димитър от Цалапица – Атанаска Бакалова, пред Нова тв.
„ Ние не знаем цялата информация. Знаем, че Бизюрев не е удрял Митко в лицето. Настояваме близнаците да се водят съучастници в ликвидиране. Единият участва през цялото време, а другия носи кирки, лопати, с цел да бъде заровен Митко. Никой не се е обадил на 112. Те вземат решение да го заровят. Митко има счупени зъби, кой ги счупи “, пита още тя.
Атанаска няма да спре да упорства всички способени органи да си свършат работата.
„ Има несъгласие, само че би трябвало да знаят, че ще се борим до дъно. За тези главочи, които коват закони, може да е укривателство, само че за нас е съучастие. И двамата са убийци, щом го викат, с цел да го претрепат. Това е измислено авансово, с цел да го утрепат “, споделя чичото на брутално убития Митко.
Атанаска Бакалова направи разобличаване, което досега не е било ясно.
„ Митко си е пишел с Яница Герджикова и Борислав я е харесвал. Имали са пререкания, Борислав го е питал желае ли да й покаже тази фотография, само че никой не знае за каква фотография става въпрос. Борислав харесва това момиче, само че Митко си е пишел с нея и са имали загадка връзка. Обяснила съм всичко на проверяващите “, показа тя.
Според нея петима души са знаели за убийството на сина й и не изключва в основата на зверството да стои малолетно момиче.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР