Кой от нас не е спазвал диета? Почти сме сигурни,

...
Кой от нас не е спазвал диета? Почти сме сигурни,
Коментари Харесай

Това са най-полезните въглехидратни храни, от които се отслабва

Кой от нас не е спазвал диета? Почти сме сигурни, че малко на брой са тези, които нито един път през живота си не са се подлагали на избрани ограничавания. Свикнали сме когато приказваме за диети и хранителни режими, да заобикаляме да загатваме за въглехидрати. Истината е, че съществуват въглехидратни храни, благодарение на които човек доста елементарно може да реализира мечтаната фигура.

Днес сме се заели с виновната задача да споделим с вас кои са тези въглехидрати, които наложително да включите в менюто си.

Ето ги и тях:

Пълнозърнести сухари

Хората, които желаят да управляват апетита си, е за предпочитане да похапват тази храна. Пълнозърнестите сухари са с високо наличие на фибри и не съдържат никаква лой. Освен всичко останало, те са с ниско наличие на натрий.

Ечемик

Още една въглехидратна храна, която ще ви помогне по-бързо да достигнете задачата си, обвързвана с поддържане на идеалното тегло или събаряне на килограми. Вареният ечемик способства ускоряването на метаболизма и обмяната на веществата. Можете да го добавяте към всевъзможни супи и салати, както и да си приготвите вкусни палачинки.

Нахут

В печения нахут се съдържат освен въглехидрати, само че и протеини. Ако го похапвате постоянно, вероятността да преядете е минимална.

Пълнозърнести закуски

В пълнозърнестите закуски има минимално количество мазнини и доста фибри. Те са идеални за хората, които се пробват да влязат във форма за малко време.
Захарта може и да е потребна. Вижте по кое време
Стремим се към ограничение на сладките храни и захарта, тъй като е известно, че несъразмерната приложимост води до наддаване на тегло, пробле...
Прочети повече
Овесена каша

Най-добре е овесената каша да се похапва запарена с вода. Така тя е най-диетична. Може да се гарнира с малко сирене и се получава чудесна закуска.

Пуканки

Вместо да похапвате нездравословни снаксове и чипсове, може да заложите на пуканки. Добре е обаче сами да си ги приготвяте вкъщи. Така ще бъдат доста по-здравословни и лишени от лой и огромни количества сол.
САМО тези въглехидрати не подвигат КРЪВНАТА захар
Една от групите хранителни субстанции, неизменима част за здравето на организма, са въглехидратите. Те доставят тялото с сила, така кат...
Прочети повече
Сладки картофи

Сладките картофи са чудесна храна, способстваща ускоряването на метаболизма. Те са с доста по-малко калории от елементарните картофи и нямат мазнини. Освен това засищат желанието за сладко.

Кисело мляко

Тази храна се е потвърдила като пръв асистент при намаляването на обиколката на талията. Киселото мляко е съвършено средство за реализиране и поддържане на добра фигура.

Включвайте тези храни в менюто си, в случай че желаете да се чувствате добре и да изглеждате по същия този метод!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР