Кой: Индия срещу Нова Зеландия Кога: неделя, 22 октомври, 14:00 (08:30

...
Кой: Индия срещу Нова Зеландия
Кога: неделя, 22 октомври, 14:00 (08:30
Коментари Харесай

Индия срещу Нова Зеландия: Преглед на мача от Световната купа по крикет на ICC 2023

Кой: Индия против Нова Зеландия
Кога: неделя, 22 октомври, 14:00 (08:30 GMT)
Къде: Стадион HPCA, Дхарамсала, Индия

През миналата седмица в индийския град Дхарамсала падна първият за сезона снеговалеж. Докато телевизионните камери се движат зад стадиона, хималайските планински върхове се виждат в девствената си бяла популярност.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Световно състезание по крикет 2023 година, обяснено на картата и ранглисти Лично бягство или произведение на изкуството? Векът на Вират Коли разделя мненията „ Имам болки в сърцето си “: Пакистанските почитатели очевидно отсъстват от конфликта в Индия В полуделия по крикет Кашмир, конфликтът на Световната купа сред Индия и Пакистан тества страстите end от списък

Температурите обаче се чака да се повишат в неделя, когато единствените два непобедени тима на Световното състезание по крикет се срещат. Нова Зеландия и домакинът Индия са с 4-0 в шампионата, макар че второзеландецът от 2019 година води по чист резултат.

Нова Зеландия стартира своя шампионат, като победи защитаващия първенеца Англия с девет уикета, а по-късно направи лесна работа на Холандия (с 99 ръна), Бангладеш (с осем уикета) и Афганистан (с 149 ръна).

По-трудната част от акцията им в лигата стартира в неделя, против двукратния първенец Индия, последвана от Австралия, Южна Африка, Пакистан и Шри Ланка.

„ Индия ще бъде голямо предизвикателство в домашни условия. В момента те наподобяват много сложни за победа, ” сподели новозеландският въртящ се с лява ръка Мичъл Сантнер след успеха против Афганистан.

 ИНТЕРАКТИВНО---Venue-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798518

Наистина, Индия дърпа съперниците си. Те победиха Австралия с шест уикета, изместиха Афганистан с осем уикета, победиха основния противник Пакистан със седем уикета и победиха Бангладеш със седем уикета.

Бързият състезател на топка Джасприт Бумра поведе при вземането на уикети за Индия, с 10 уикета в четири мача при приблизително 13,40 и беше изключително ефикасен в междинните оувъри.

„ Вземането на уикет в междинните оувъри ни оказва помощ да направляваме скоростта на придвижване. Успяхме да създадем това във всичките си мачове, ” сподели индийският въртящ се на китката Кулдип Ядав след успеха против Бангладеш. „ Започнахме добре и в силовите мачове, с изключение на против Бангладеш. Това разрешава на нас, въртящите се, също да направляваме [процедурите]. “

 ИНТЕРАКТИВНО - Световна купа за мъже-prize-money-trophy-award-winner- 2023-1695558421

Новини за тима

Звездата на Индия, повсеместен играч Хардик Пандя, беше изключен от играта. Той усука левия си гален по време на боулинг в Пуна и е изпратен в Бенгалуру за рехабилитация.

Сурякумар Ядав се чака да получи игра в неделя и да бие под номер шест. Но терзанието на Индия ще бъде балансирането на боулинг офанзивата, защото нито един от най-хубавите батсмени не може надеждно да прави боулинг.

Независимо дали избирате универсалния боулинг Шардул Тхакур или пейсъра Мохамед Шами, Индия ще има единствено петима играчи на боулинг, от които да избирате. Вероятно ще бъде податлив към това, че Шами има най-хубавия късмет да завоюва 50 оувъра против новозеландски вата в нова форма.

Черните шапки не престават да са без капитан Кейн Уилямсън, който сега е контузен след фрактура на палеца си, а Том Латъм още веднъж ще управлява.

Представител

Двете страни са изиграли 116 еднодневни интернационалните срещи. Индия държи по-добрия връх с 58 победи.

Нова Зеландия е спечелила 50 от тези мачове, до момента в който седем са приключили без резултат, а един е еднакъв.

 ИНТЕРАКТИВЕН---Teams-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798361

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР