Кой е новият собственик на Левски? Това е големият въпрос,

...
Кой е новият собственик на Левски? Това е големият въпрос,
Коментари Харесай

Новият собственик на Левски управлява 40 млрд.?

Кой е новият притежател на " Левски "? Това е огромният въпрос, който вълнува обществеността, откакто Наско Сираков заяви, че отборът има нов притежател, който ще направи инвестиция за 100-150 млн. евро.

" Сираков беше много сбит. От разнообразни източници понаучих кой може би е този предприемач. Ако тези информации се окажат правилни, то новият притежател ръководи активи за над  40 милиарда $ по целия свят. Инвестира във всичко. Фондът има и значително активи и у нас ”, разяснява спортният публицист Гено Даскалов в ефира на Нова телевизия.

Другото, което е известно, е, че някогашен притежател на клуба е спомогнал за реализирането на тази договорка, по която се е работило над 6 месеца. Юристите се трудят интензивно, с цел да завършват договорката, което може да се случи и до края на седмицата. Задълженията на ФК Левски са над 20 млн. лева Сираков разгласи, че те ще бъдат изчистени и ще бъде издигнат нов стадион.

" Левски " е в доста тежко положение. Имаше действителна заплаха да играе в трета лига, при дилетантите. Сираков ще остане президент на клуба и ще дава отговор за спортно-техническата част, в която той е мощен. Сделката има изискване – в случай че новият притежател не си извършва отговорностите, акциите ще се върнат на Сираков ”, добави Даскалов, с което удостовери новината на БЛИЦ от неделя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР