Кой е най-подходящият грим според зодията ни и има ли

...
Кой е най-подходящият грим според зодията ни и има ли
Коментари Харесай

Перфектният грим според зодията

Кой е най-подходящият грим съгласно зодията ни и има ли повсеместен подобен за дамите от една и съща зодия? Отговорите на тези въпроси дава Наталия:

Овен
Като първи знак в зодиака се споделя, че родените под знака на Овена са бебетата. И в действителност доста постоянно Овен е с детско лъчение, а стилните специалисти са безапелационни, че не трябва да се бяга от това, стане ли дума за грима им. Освен това е известно, че аленият цвят е цветът на Овена, по тази причина алените тонове за червила са удачният избор. И защото диамантът е камъкът на зодия Овен, студените тонове сенки за очи с доста искра са за препоръчване.

Телец
Много постоянно Телците се отличават с обемни и пухкави устни, ето за какво е изключително значимо постоянно в несесера си да носят няколко балсама за поддържане. Освен това розовото е техният цвят.
Нежни нюанси в тази гама за устните са сполучлив избор както за ежедневната, по този начин и за вечерната визия. А що се отнася до очите – денем да залагат на нежни розови отражения а вечер да се стопират на розово в композиция с плътна черна очна линия.

Близнаци
Близнаците се отличават с извънредно красивите си очи, по тази причина е значимо да подчертават точно на тях. През деня се спирайте на леки нюанси сенки за очи и серпантина за доста размер на миглите, което ще отвори и подчертае в допълнение погледа. Вечер пък избирайте опушен грим за трагичен взор. Във всеки случай обаче кожата би трябвало да бъде младежка, а декор дьо тените с леки и не прекомерно покривни текстури.

Рак
Най-подходящият цвят за клепача на Рака е сивият и цветът пепел от рози. Той отлично се комбинира с коралов звук върху устните и бузките и защото Раците имат постоянно невероятна кожа, малко пудра за матиране на Т зоната е изцяло задоволителна, плюс несъмнено коректор за прикриване на дребни недостатъци тук и там.

Лъв
Царят на зодиака – Лъвът, постоянно е със мощно изразени скули, по тази причина в допълнение бронзова пудра и хайлайтъри постоянно са добре пристигнали в грим рутината му. И още – златни и бронзови нюанси по клепачите и доста, доста искра изначално е съвършеният акцент за тях.

Дева
Девите се отличават като ужасно натурални хубавици. На тях съвсем не им би трябвало никакъв грим и още веднъж ще наподобяват зашеметяващо. Затова концентрирайте напъните си върху тренда No makeup makeup или другояче казано – какъвто и грим да поставяте, дано е в минимални, незабележими количества.

Bезни
Казват, че родените под знака на Везните са с най-симетричните лица. Знаете, в никакъв случай двете елементи на човешкото тяло не са изцяло идентични, само че някак Везните най-вече се приближават до цялостната симетричност. Те са дарени с така наречен Красота на Ботичели. Затова гримът по лицата им би трябвало да бъде доста уравновесен – в случай че очите са трагични, устните би трябвало да са едвам забележими. Ако устните са в ослепителен цвят, очите са минималистични.

Скорпион
Цветът, който ще отива на всеки Скорпион е боровинковото. Не бягайте от него, а се насладете на другите му нюанси както за избор на устните, по този начин и върху клепача.

Стрелец
Стрелците са родени спечелили. Те рядко могат да сбъркат с грима си. Винаги е нужно да залагате на положителни артикули за кожа – декор дьо загар, коректори, пудри. При добре основаната основа, подчертавайте колкото се може по-често устните си в черешово алено.

Козирог
Родените под знака на Козирога би трябвало постоянно да имат в несесера си черен молив с очи, с който да акцентират дълбокия си взор. В всекидневието очертавайте окото единствено във водната линия
Вечер пък изрисувайте погледа си като котешки.

Водолей
Водолеите са толкоз красиви, че максимата „ Малкото е повече “ изцяло дава отговор на тях, стане ли дума за грим. Избягвайте огромните количества артикули върху кожата и се стремете да бъдете допустимо най-естествени. Малко BB крем, малко искра с лек цвят по устните и серпантина за наблягане на миглите са изцяло задоволителни, изключително за всекидневието, повярвайте.

Риби
Рибите би трябвало да хидратират добре кожата си, а през топлите месеци биха могли да заложат и на така наречен „ влажен резултат “ в грима с доста искра по скулите и клепача, не забравяйте и устните.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР