Кой е най-дълго задържалият се мениджър на футболен клуб в

...
Кой е най-дълго задържалият се мениджър на футболен клуб в
Коментари Харесай

За историята: 700 трофея в 221 сезона

Кой е най-дълго задържалият се управител на футболен клуб в цялата история на играта? Михал Лениек. 38-годишният поляк публично влезе в върховете на “Гинес”, откакто прекарва 221 сезона отпред на обичания си клуб Лех (Познан), в които печели 221 трофея… играейки Football Manager 2016.

Официалната информация на производителите на играта от Sports Interactive сочи, че в края на случката си отпред на Лех полякът е бил на 258 години! Статистиката му сочи, че е навъртял общо 14 381 мача, от които е спечелил 10 997 и е изгубил едвам 1720, което значи, че е успявал да побеждава в 76% от тях! Междувременно Адам е бил и народен селекционер в 35 разнообразни случая по време на виртуалната си кариера.

221 years on one Football Manager save?! We have a new record breaker
What's your longest FM career?https://t.co/QApwX5WkyY pic.twitter.com/UIJ5m5GX2z
— Football Manager (@FootballManager) 7 декември 2017 година
“Започнах да играя няколко дни, откакто FM 2016 излезе публично, някъде в средата на ноември 2015 година. Рекордът ми лиши към две години. Целта ми постоянно е била да развъртвам млади играчи и да ги интегрирам в мъжкия състав, нещо като Лех (Познан) в действителния живот”, споделя рекордьорът пред формалния уеб страница на “Гинес”.

“Най-хубавият ми миг изрично бе, когато всичките 11 фрагменти на академията ми попаднаха в най-хубавия тим на света за годината”, прибавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР