Котките са едни от най-обичаните домашни любимци. Сладки, гальовни, красиви,

...
Котките са едни от най-обичаните домашни любимци. Сладки, гальовни, красиви,
Коментари Харесай

Топ 10 на най-любвеобилните породи котки

Котките са едни от най-обичаните домашни любимци. Сладки, гальовни, красиви, те покоряват сърцето ти единствено с един взор. Известни са с това, че демонстрират самоуверено темперамент, лекуват физически болки и постоянно са отсреща, които имаш потребност да гушнеш някого.

За тези от вас, които към момента не са имали котенце у дома, само че обмислят да си вземат, сме събрали на едно място най-любвеобилните породи котки. Оставяме избора на мъркащо приятелче във вашите ръце.

Американска късокосместа котка

 Американска късокосместа котка

Изтънчен ловджия, с другояче спокоен манталитет, който без проблем ще хване всяка мишка, която види. Тази порода е отзивчива, доста енергична, елементарно приспособяваща се към средата, в която живее. Обичат да се излежават и нормално са жадни за вниманието на своите стопани.

Абисинска котка

Мили същества, безпределно игриви. Тази порода страни от непознати, тя държи на своите стопани. Могат ловко да забавляват децата във вашето семейство.

Регдол

 Регдол

Най-красивата порода котки. Те обожават своите стопани и се усещат зле, когато не са край тях. Те спадат към котките със сини очи. Тя е същинско украшение, което ще сте щастливи да притежавате у дома. Определено са прелестни и любвеобилни котета.

Ангорска котка

Интелигентен и отзивчив другар, чиито благи очи ще те успокояват постоянно, когато имаш потребност. Една от най-древните породи котки, тази котка е подобаваща за фамилии с деца, както и за всеки дом, чийто собственик се нуждае от компания.

Ашера

 Ашера Снимка: Pinterest

Една от скъпите породи котки. Тя има мощно изразен темперамент. Енергична и е и доста красива със своята леопардова украска. Ашера спада и към любвеобилните котки.

Манкс

Мъничко космато приятелче, което ще ви забавлява откровено. Това коте има съвсем невидима опашчица. Лесно може да бъде подготвено да ловува мишки. Страшен сладур, който обича своите господари.

Шотландска клепоуха котка

 Шотландска клепоуха

Сладко и доста чаровно коте, което ще те слуша и ще върви след теб непрестанно. Има два типа – с дълга и с къса четина. Клепоухите уши и огромните почтени очи са нещото, което проправя път към сърцата на хората.

Тойгер

Най-скъпата котка на света. Ако си мечтаете за тигър у дома, може да го имате, само че в смален вид. Красива, любвеобилна, умна порода, която се образова елементарно.

Пясъчна котка

 Пясъчна котка

Красиво творение, което обича високите градуси и положителните хора. Би могла да бъде превъзходен ловджия.

Персийска котка

Страшно красива и спокойна порода, отличаваща се с огромни очи, дълга четина и отзивчив манталитет. Тя се привързва мощно към своите стопани, елементарно учи команди и обича да си играе. Една от най-прекрасните любвеобилни породи котки, които бихте желали да се излежава на вашия диван.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР