kotelnews.com10 кубика дърва награда за главата на подпалвача дават от

...
kotelnews.com10 кубика дърва награда за главата на подпалвача дават от
Коментари Харесай

Дават награда за името на подпалвач

kotelnews.com

10 кубика дърва премия за „ главата ” на подпалвача дават от Горското в Котел. Инженер Кемал Вейс–директор на ДГС Котел направи изказване.

“  Използвам мотива да разглася и премия за този който подаде информация обвързвана с хипотетичния причинител на палежите. 10 кубика дърва при безспорна гаранция за анонимност ще получи далият информация или спомогнал за безапелационното разкриване на причинителят или причинителите.  „

Няколко пожара опустошиха стотици декари гори над Котел.

„ Възникването на тези пожари ни дава съображение да мислим, че те са умишлени или най-малкото са станали по немарливост, като изясняването на това оставяме на способените органи които към този момент проверяват. 

Искам да обърна внимание върху това, че се пилеят големи средства и запаси в процеса на самото гасене. Например  при първия пожар в гасенето се включиха над 300 индивида включително военни, пожарникари, чиновници от системата по горите и доброволци. Гасенето продължи няколко дни като целият запас на ДГС Котел беше впрегнат в тази активност налагайки се да се дават 24 часови наряди. Всичко това тъкмо в интервала за доставяне на локалното население с дърва обърква графиците и попречва работа по обектите. „ - добавя още шефът на горското.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР