Костинброд. Патриотична инициатива, посветена на 180-ата годишнина от рождението на

...
Костинброд. Патриотична инициатива, посветена на 180-ата годишнина от рождението на
Коментари Харесай

МГЕРБ-Костинброд проведе патриотична инициатива, посветена на 180-ата годишнина от рождението на Васил Левски

Костинброд. Патриотична самодейност, отдадена на 180-ата годишнина от рождението на Васил Левски, се организира в община Костинброд. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Кампанията бе проведена от структурата на МГЕРБ-Костинброд, които подариха книгата на проф. Добрин Денев – „ Свобода и всеки му своето ” на библиотеките, читалищата, учебните заведения и пенсионерските клубове на територията на общината. В книгата са изложени обстоятелства от житейския път на Апостола, основаването на революционните комитети в България и неговата кончина. В труда на проф. Денев има доста нови съждения, непознати на необятната публика.
Към самодейността се причисли и Васил Цветков - Народен представител и координатор на МГЕРБ-София област. Очарован от концепцията на младежката конструкция, той с наслада посети всички учебни заведения и детски градини на територията на град Костинброд.
„ Щастлив съм, че концепцията на МГЕРБ-Костинброд се осъществя сполучливо. Успяхме по един друг метод дружно да отдадем респект към великото дело на Апостола ”, разяснява Васил Цветков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР