Костадин Костадинов свика членовете и поддръжниците на Възраждане на протест

...
Костадин Костадинов свика членовете и поддръжниците на Възраждане на протест
Коментари Харесай

Костадинов изкарва хората си на площада, очертава се сблъсък

Костадин Костадинов свика членовете и поддръжниците на " Възраждане " на митинг преди гласуването на вота на съмнение, което се чака да стане в сряда. Поканата водачът на партията насочва в пост във Facebook.

" Време е мъката на това държавно управление и този парламент да завърши. Във вторник от 17 ч. приканвам всички българи да излязат дружно с нас пред Народното събрание, с цел да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на непознатите сътрудници и националните предатели ", написа Костадинов.

В същата обява той прибавя, че " Майдана, в случай че не сте го разбрали, към този момент почна ". " Онзи ден ръководещите се пробваха да палнат фитила на гражданската война по одобрения американски сюжет, към този момент прибавен в Украйна. И с цел да е приликата цялостна, американските марионетки към този момент си провеждат украински наемници ", показва депутатът.

По думите му на българите им писнало " да ни ръководят отявлени национални предатели и прислужници на мафията ". " Така че просто ще си върнем назад страната, която десетилетия наред ни е отнета. Независимо от напъните на статуквото да задържи властта непременно ", прибавя Костадинов и продължава:

" Има и още нещо. Вчера, в 15.29 ч., държавното управление е внесло в Народното събрание предложение за повдигане на ветото над началото на преговорния развой с Македония. Както към този момент нееднократно предупреждавахме, националните предатели от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия не престават с държавната измяна. "

Няколко дни по-рано ПГ на " Възраждане " гласоподава за вота на съмнение към кабинета " Петков ", импортиран от групата на ГЕРБ. Управляващите от Политическа партия упрекнаха Костадинов, че се коалира с Движение за права и свободи, ГЕРБ и Има Такъв Народ. Костадинов от своя страна пък съобщи, че след идващите избори " Възраждане " ще ръководи сама.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР