Костадин Костадинов се обърна с мен с много обидни думи,

...
Костадин Костадинов се обърна с мен с много обидни думи,
Коментари Харесай

Митев: Костадинов ме нарече охлюв

Костадин Костадинов се обърна с мен с доста обидни думи, една от тях беше " охлюв ", по тази причина през днешния ден съм с вратовръзка с охлюви - като сигнал на другарство. Все отново аз му дръпнах вратовръзката, а той ме назова " охлюв ". Костадинов би трябвало да си постави вратовръзка на човек, който не поема отговорност.

Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев в коридорите на Народното събрание. Вчера сред него и Костадин Костадинов се стигна до лек физически конфликт в пленарната зала. След случката Митев се опита да приказва с Костадинов, само че не му се извини, а направи това от парламентарната естрада по-късно.

След председателски съвет тази заран бе решено двамата да бъдат порицани. Костадинов разгласи на брифинг, че ще апелира решението, а Митев не:

" Няма да апелирам наказването. Ще приема това, което ще ми бъде наложено като наказване, и мисля, че това е достойното, което може да направи всеки участник в случката. В последна сметка се изложихме пред децата и им дадохме доста неприятен образец ", сподели депутатът от Политическа партия.

По мотив вчерашния празник в Народното събрание имаше деца от учебно заведение в Петрич, които станаха очевидци на конфликта сред двамата народни представители в пленарната зала.

Днес Искрен Митев съобщи, че не е сюрпризиран от решението на Костадинов да апелира наказването.

" Когато двама индивида се карат, виновността е на двамата. Когато човек провокира по принцип - той пристигна физически до мен, аз не си разреших това, само че одобрявам, че съм взел интензивно присъединяване и по тази причина няма да апелирам ", сподели той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР