Костадин Костадинов обяви днес пред журналисти, че подкрепа за кабинет

...
Костадин Костадинов обяви днес пред журналисти, че подкрепа за кабинет
Коментари Харесай

Костадинов проговори, ще подкрепи ли Възраждане кабинет на ГЕРБ

Костадин Костадинов разгласи през днешния ден пред публицисти, че поддръжка за кабинет на ГЕРБ не е допустима, тъй като имат доста съществени политически, кардинални, идеологически разминавания.

Много е необичайно за какво нашите европейски сътрудници толкоз доста държат да ни вкарат в еврозоната, а не желаят да ни пускат в Шенген, сподели още Костадинов и попита за какво никой не задава този въпрос, с изключение на „ Възраждане “. България им е нужна като територия - буфер сред Европа и Азия, от която да изсмукват пари, хора, запаси, потребни изкопаеми, всичко друго, само че не и тук да има мощна и постоянна страна, сподели водачът на " Възраждане ". Как да създадем държавно управление с партия, която прокарва тази убийствена за България политика към този момент 12 години, попита риторично той.
-->
В коментар за признатите промени в Изборния кодекс, водачът на „ Възраждане “ сподели, че с тях ще се върнем назад в „ изборната вакханалия “ от април м.г., когато се гласоподава смесено, с безчет злоупотреби, преброяване до 5-6 часа сутринта, стоене в РИК, носене на чували, всичко това, което към този момент гледахме 30 години обратно във времето ". Костадинов се обърна към другите политически сили, които са срещу хартиеното гласоподаване и не желаят изборният развой да се фалшифицира, да създадат дружно нужното по този начин, че във всяка една секция да има най-малко по шест индивида представители на политическите сили, които няма да позволен това. " Ако старите бандити си мислят, че по този метод ще съумеят още веднъж да си върнат властта и да доунищожат България, просто няма да стане. По евентуално е да има гражданска война и протести, в сравнение с да допуснем това, което те през вчерашния ден одобриха, да се случи ", сподели Костадин Костадинов. По думите му всичко в българската политика е предпоследно и заявява, че „ Възраждане “ ще завоюват изборите и ще върнат машинното гласоподаване.

Костадин Костадинов прикани президента Румен Радев да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс, като изрази мнение, че надали президентът ще го направи. Очевидно е, че президентът някак си е настрана от дебата, най-малко към този момент не се изрече по тематиката, уточни водачът на „ Възраждане “. " Практиката е посочила, че това, което поискахме до момента от него и получихме няколко поредни отхвърли, най-вероятно ще имаме и следващо отчаяние и надали ще има несъгласие върху Изборния кодекс ", разяснява Костадинов. 

От „ Възраждане “ през днешния ден организират митинг в отбрана на българския лев и срещу въвеждане на еврото в България, на пл. “Народно заседание “ в София. Сега ние сме тук, с цел да протестираме против „ насилственото “ вкарване на България в еврозоната, което става на мрачно, без никаква информация, уточни Костадин Костадинов. Вчера самият заместител министър-председател Пеканов за следващ път удостовери, че към момента не е направен анализът за изгодите и вредите от влизането на България в еврозоната, означи Костадинов и още веднъж сподели, че това е напълно против българските ползи.

Протестиращите се насочиха към постройката на Представителството на Европейската комисия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР