Костадин Костадинов е решил да пренебрегне волята на останалите парламентарно

...
Костадин Костадинов е решил да пренебрегне волята на останалите парламентарно
Коментари Харесай

Огромна драма за Костадинов! С кого е свързана

Костадин Костадинов е решил да пренебрегне волята на останалите парламентарно показани партии и да предложения на първото съвещание на Народно събрание Елеонора Митрофанова.  Партията има право на 5 персонални предложения, като от думите на Костадинов излезе, че може да бъде поканен и посланика на Беларус Никита Лешуков.

Въпросът дали посланичката на Русия да бъде поканена на тържественото първо съвещание на Народното събрание беше подложен на фона на военната експанзия на Русия против Украйна. По време на войната, която продължава повече от седем месеца, съветските войски бяха уличени в осъществяване на военни закононарушения в Украйна.
-->
" Това към този момент е последна степен на дебилизация и инфантилизация в българската политика. Ако решат да създадат нещо сходно, просто ще се наложи да отправим ние покана към съветската посланичка и тогава допускам, че целият първи работен ден на Народното събрание ще бъде провален ", сподели Костадинов пред медии в Народното събрание, съобщи настоящо.ком.

На въпрос дали в действителност ще се стигне до сходна покана, той отговори: " Зависи доколко ще напреднат провокациите на останалите политически сили. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР