Костадин Ангелов е познато име в българския футбол не от

...
Костадин Ангелов е познато име в българския футбол не от
Коментари Харесай

Лаптопа: Морал и уважение

Костадин Ангелов е познато име в българския футбол не от през днешния ден. Той бе назначен за шеф на детско-юношеската школа на ЦСКА предходната седмица, а задачите и упоритостите, които си е сложил са високи. Бившият ментор на Ботев, Пирин и Витоша (Бистрица) към този момент е построил тактика за работа с подрастващите на стадион " Българска войска ", която разказва в елементи условията към треньорите, децата и родителите в школата. 

Ангелов е следващият посетител на " SportCast с Деян и Иван "  и в диалога разкрива доста от вижданията си за бъдещата работа. Както и доста забавни случки от предишното на футболист и треньор.

" За мен постоянно първоначално би трябвало да е мъчно. Когато учиш нещо ново, постоянно е мъчно. Същото е и с футбола. Краткосрочните резултати раждат дълготрайното страдалчество, което всички изпитваме и затъваме, тъй като всяка една школа гони тези краткосрочни резултати. Те взимат високи деца, те мачкат, бият, разправят се родители, клубовете се плюят един различен.

Цялото това напрежение ражда краткосрочни резултати, взимаш една купа и след това си пропуснат. За мен естественият метод е да изстрадаш компликациите, с цел да минеш на другото равнище. "  споделя новият първи човек в школата на " Армията ". 

А там предстоят промени, само че те ще се вършат последователно и за:

" Не съм човек, който желае да влезе, да изрине всичко и да каже - Вие всички сте некъдърници, дайте новите, които са топ... Искам да дам късмет на всички, ще ги следя. За мен беше значимо да ги видя. Аз вървях на мачове и гледах  отношението им към децата.

По отношението към децата, можеш да прецениш човешките качества на този човек. Дали той слиза на тяхното равнище, когато приказва, дали крещи по време на мачовете... Тези, които аз счетох, че нямам късмет да ги трансформира, просто се разделихме с тях. Това е един човек действително, имахме потребност от още един човек, в действителност ще имаме двама нови треньори, с цел да могат да се запълнят всички възрасти. "  

Ангелов навлезе в елементи за метода, по който желае да играят децата в ЦСКА, условията към родителите и строгите правила, с които всички в ДЮШ на " алените " ще бъдат осведомени. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР