Космическият товарен кораб „Дракон“ на американската компания SpaceX (Спейс-екс), който

...
Космическият товарен кораб „Дракон“ на американската компания SpaceX (Спейс-екс), който
Коментари Харесай

Космическият товарен кораб Дракон се завърна на Земята

Космическият товарен транспортен съд „ Дракон “ на американската компания SpaceX (Спейс-екс), който се отдели в петък от Международната галактическа станция, падна в Тихия океан. Това се показва в известие, оповестено на страницата на компанията в Twitter.
" Приводняването на „ Дракон “ е доказано ", се споделя в него. Пояснено е, че екип от експерти към този момент е на път към мястото на рухване на кораба.
„ Дракон “ ще достави на Земята отпадъчните материали и резултатите от редица научни опити. Корабът се е приводнил в Тихия океан, югозападно от Калифорнийския полуостров. След това ще бъде превозен до пристанището на Лос Анджелис, което ще отнеме към две денонощия.
Ракетата Falcon 9 с „ Дракон “ започва от базата на военновъздушните сили на Съединени американски щати от нос Канаверал, Флорида, на 29 юни. Товарният транспортен съд достави на станцията храна и материали за научни опити в размер на 2,7 тона. Това беше 15-та задача по изпращане на материали и съоръжение на Международната галактическа станция, изпълнена благодарение на „ Дракон “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР