Космическият кораб "Дракон" на Илон Мъск успя да направи революция

...
Космическият кораб "Дракон" на Илон Мъск успя да направи революция
Коментари Харесай

Революция: Дракон“ се приводни успешно



Космическият транспортен съд "Дракон " на Илон Мъск съумя да направи гражданска война откакто се приводни в Атлантическия океан край крайбрежията на Флорида, само че към този момент астронавтите не могат да изоставен капсулата. Причината е, по корпуса на кораба се е образувало мощно токсично вещество - диазот тетраоксид.

НАСА изясни, че преди отварянето на люка на галактическия транспортен съд се е проверило наличието на химични съединения, които могат да основат проблеми заради изгарянето на горивото на галактическия транспортен съд. Сега астронавтите чакат да намалее рисковата централизация, с цел да изоставен капсулата. Те оповестиха, че се усещат добре.

"Дракон " кацна на 2 август в 21.48 българско време. Корабът, който се отхвърли от Международната галактическа станция, сполучливо се приводни. Това е първото сходно кацане на американски пилотиран галактически транспортен съд от 1975 година Астронавтите на НАСА Дъглас Харли и Робърт Бенкън се завръщат на Земята след прекарани два месеца в космоса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР