Кошмарен инцидент се е разиграл в Монтанско вчера, съобщава BulNews.

...
Кошмарен инцидент се е разиграл в Монтанско вчера, съобщава BulNews.
Коментари Харесай

Ад на релсите! Влак помете кола на прелез, тя избухна в пламъци. Очевидец обвини БДЖ

Кошмарен случай се е разиграл в Монтанско през вчерашния ден, оповестява BulNews. Влак е помел кола на прелез край Лом, след което тя е избухнала в пламъци. Произшествието е станало към 15.20 часа в село Сталийска махала. 31-годишен гражданин на село Аспарухово с лек автомобил „ Ауди “ А4 минавал през прелеза, когато бил блъснат от композицията по линията Лом-Брусарци. Като по знамение водачът на колата се е измъкнал незасегнат.
След удара автомобилът бил извърнат встрани, само че младежът го върнал още веднъж върху гумите. Веднага по-късно отдолу под капака почнали да излизат пламъци. Ситуацията е била извънредно рискова, защото колата е била с газова уредба.
Към местопроизшествието неотложно тръгнали екипи на незабавна помощ, полицията и пожарната. Още преди идването на институциите обаче, пламъците били потушени с пожарогасител.
Веднага след случая на мястото се събрали голям брой хора. Един от тях – Звездомир Александров, направил няколко видеа с телефона си, които демонстрират обстановката незабавно след злополуката. Мъжът, който е станал свидетел, сигнализира за неправда от страна на чиновниците на БДЖ. По думите му, при конфликта светофарът на жп прелеза светел в бяло. Минути преди да пристигна полицията обаче, един от чиновниците на БДЖ слязъл от влака и превключил светофара на алено.
Какви тъкмо са аргументите за удара и кой носи виновност за него – следва да открият проверяващите органи.
От полицията в монтана оповестиха, че водачът на колата не е използвал алкохол и опиати. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР