Кошмар преживя група български туристи, сред които и Николета Лозанова,

...
Кошмар преживя група български туристи, сред които и Николета Лозанова,
Коментари Харесай

Кошмар за Николета Лозанова в Турция! Какво се случи

Кошмар претърпя група български туристи, измежду които и Николета Лозанова, на истанбулското летище през вчерашния ден. 

Драмата започва на аерпорта в турския курорт при планувания за 16.30 ч. полет до Истанбул, споделя Блиц.Нефелна русокоска от " Търкиш еърлайнс " на гише 307D обработваше близо 2 часа багажите на трийсетина пасажера, които бяха на ръба на инфаркта да не изтърван полета си. Опашката се трансформира в огнена лава, която заплашваше да изпепели претъпкания терминал.

Пътниците, които съумяха да чекират багажите си бяха разигравани като маймуни след паспортния надзор. Първоначално ги запратиха на гейт 5, а по-късно ги разходиха до гейт 7, преди да дебаркират на гейт 4, който е в срещуположния завършек на летището.

И кошмарните мигове започнаха.Летищните управляващи оповестиха забавяне от 45 минути, което по-късно прерасна в 75 минути и доближи до час и половина.Докараните до обезсърчение пасажери поради анулираните им полети от предходните дни, с вяра започнаха да се качват в самолета, само че бяха ударени от нов гръм - престои в салона от цялостен час поради засиления трафик на летището в Истанбул.

След това се наложи да кръжат във въздуха още 30 минути, а след приземяването ги чакаше нова горчива чаша - престои от 40 минути на пистата поради изчакване на свободно паркомясто.

Единственият ярък лъч за стотиците пасажери, които желаеха да се прекачат на самолета Истанбул - София, беше че има забавяне.Николета Лозанова и пасажерите демонстрираха спринтьорски умения и взеха на тичешком близо 2 километра до терминала за интернационалните полети на летището в Истанбул.

Дали по този начин от префърцунената компания биха постъпили с германци, французи, италианци, американци или руснаци. Не, несъмнено. Техните самолети излитаха съвсем без проблеми.Но чиновниците на " Търкиш еърлайнс " безогледно лъжеха пасажерите от България, че полетът ще бъде отсрочен с не повече от 10 минути. 

Закъснението, обаче беше цели 4 часа.На всичкото от горната страна поради анулирания утринен полет Истанбул - София, от турската самолетна компания презавериха билетите на десетки българи за вечерния полет и по този начин за малко щяха да оставят на летището значително хора, които съответно си бяха купили билети за него.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР