Кошмар от миналото измъчвал семейството на плеймейтката Нора Недкова, пише

...
Кошмар от миналото измъчвал семейството на плеймейтката Нора Недкова, пише
Коментари Харесай

Кошмар от миналото измъчва семейството на Нора Недкова

Кошмар от предишното измъчвал фамилията на плеймейтката Нора Недкова, написа клюкарското издание „ България през днешния ден “.

Брутално закононарушение е оставило отпечатък върху околните на Николай Недков, който става жертва на похищение и нечовечен побой през далечната 2002 година Тогава трима незнайни бандити атакуват бащата на плеймейтката и неговия водач. По това време Недков е Изпълнителен шеф на „ Златни пясъци “.

Нора отхвърля да разяснява случая с оправданието, че тогава е била доста дребна и добавя, че татко й е отвън политиката, а в страната стават доста по-важни неща, които заслужават внимание.

На 7 ноември 2002 година, служебната лимузина на Николай Недков е засечена от различен автомобил в региона на село Приселци. Шофьорът на Недков слязъл да се разбере с другия водач, само че против него бил ориентиран револвер. От колата изскочили трима маскирани, а единият поставил белезници на Недков. След това нападателите се качили в аудито и поели в противоположна посока, Спрели в гориста околност на 3 км от Приселци, измъкнали туристическия необут от колата му и почнали да го постановат с железни тръби. След това биячите запалили колата и запрашили, а жертвите останали да се гърчат окървавени.

Случайни минувачи ги откриват. Недков е със счупени ръце и крайници, седем ребра, раздран бял дроб и смляно до неразбираемост лице. Има заплаха за живота му. Възстановяването му е дълго и трудно.

Случаят рефлектира върху работата и персоналния живот на Недков. Той наема денонощна защита за фамилията си. Година и половина след побоя той подава оставка като Изпълнителен шеф.

И до през днешния ден причинителите остават неразкрити. Според една от хипотезите е, че Илия Павлов — босът на Мултигруп е поръчал побоя. Мотивът е неговата яростна борба по това време с управата на „ Златни пясъци “, към момента не раздържавено по това време.

Друга версия свърза поръчката с прочут ресторантьор, непосредствен до тогавашното синьо политическо управление, който имал апетити към приватизацията на курорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР