Корпоративни комуникации“ на А1 бяха отличени с първо място в

...
Корпоративни комуникации“ на А1 бяха отличени с първо място в
Коментари Харесай

А1 с 9 награди за иновативни и ефективни комуникации в PR Приз 2020

„ Корпоративни връзки “ на А1 бяха отличени с първо място в специфичната категория „ Най-добър вътрешен информационен отдел “ в 20-ото издание на състезанието „ Работа и цифрова взаимност в изключително състояние “ в категория „ Кризисни връзки “ беше отличен поради цялостната тактика и реализация на връзките със чиновниците, клиентите и обществеността през март 2020 година
А1 завоюва общо 9 награди от най-стария и влиятелен конкурс за новаторски и ефикасни обществени връзки в България – PR Приз, проведен годишно от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). Комуникационните планове на компанията получиха 5 първи, 1 второ и 3 трети места след писмени и обществени представяния на тактиката, тактиките и постигнатите резултати.

Двадесетото издание на състезанието PR Приз „ Промените са ни в природата “ се организира напълно онлайн при извънредно огромна конкуренция, като за премиите на PR общността се състезаваха 74 плана в 14 конкурсни категории. Изискването на PR Приз е всяка акция или план да е била планувана и осъществена през 2019 година и приключена не по-късно от края на месец март на актуалната година.

Журито отличи „ Корпоративни връзки “ на А1 с първо място и в специфичната категория „ Най-добър вътрешен информационен отдел “ за цялостната работа и постигнатите от екипа резултати.

Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ на А1 България, разяснява: „ Получихме доста награди, само че тази е най-ценната за мен, тъй като е самопризнание за труда на екипа, който стои зад всичките отличени акции. Още през месец март ние заработихме отдалечено със същия хъс и сила, и показахме, че сме част от една от най-иновативните и софтуерни компании в страната. Важно предписание в работата на А1 и на нашия екип е постоянно да се стремим да сме първи и най-хубави. Отличията ни носят задоволство и горделивост, само че ни изпълват и с още възторг, нови хрумвания и упоритости да продължаваме да се развиваме и способстваме за бизнес задачите на А1. “

Кампаниите, с които А1 завоюва първи места, са в едни от най-оспорваните категории. „ Работа и цифрова взаимност в изключително състояние “ беше победител в категория „ Кризисни връзки “. Проектът беше отличен поради цялостната тактика и реализация на връзките със чиновниците, клиентите и обществеността през март 2020 година. В една от най-конкурентните категории в състезанието - „ Специално събитие “, А1 завоюва с плана „ 5G без нито един потърпевш гълъб “ – за представянето на опциите на петото потомство мобилни мрежи по време на финалите на A1 Gaming League и фестивала Aniventure Comic Con.

Комуникационната акция за новия цифров портфейл „ А1 Wallet – телефонът ти става портфейл! “ завоюва първо място в категория „ Комуникационен план за артикул или услуга “, а лансирането на мобилното приложение SmartAD „ Гледай реклами с идея “ победи в категория „ Кампания за стабилно развитие/корпоративна обществена отговорност “. В същата категория планът за КСО на А1 „ Robотим в А1 “, част от световната самодейност „ Гордея се с труда на моите родители “, бе отличен с второ място.

Комуникациите за показване на новата интерактивна телевизия Xplore TV бяха сложени от журито на трето място в категория „ Комуникационен план за артикул или услуга “. Трети места на PR Приз 2020 получиха също и акцията за вътрешни връзки, обвързвана с реновацията на централния офис на А1 „ Office Sweet Office “ и специфичното събитие „ Режисьори на триумфа “.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР