Коронавирусът може да има втора по-тежка вълна през зимата на

...
Коронавирусът може да има втора по-тежка вълна през зимата на
Коментари Харесай

Германски вирусолог ни хвърля в нов ужас

Коронавирусът може да има втора по-тежка вълна през зимата на 2020-2021 година след краткотрайно възстановяване на обстановката това лято, предизвести Кристиан Дростен, шеф на Института по вирусология към берлинската болница " Шарите ", в изявление за Австрийското публично радио и телевизия ОРФ, представен от ТАСС.

По думите на Дростен, популацията ще бъде обезпечено с ваксина срещу ковид едвам следващата година и до тогава би трябвало да се намерения по какъв начин да се преживеят идните лято и зима.

" Може да стане по този начин, че сезонният резултат това лято да ни помогне да изкараме летните месеци в изискванията на по-леки ограничения ", съобщи немският вирусолог. Въпреки това, съгласно него, измежду популацията ще има към момента малко имунитет и тогава ще навлезем в зимната вълна. " Трябва да се подготвим за тази възможна заплаха. Възможно е през зимата да би трябвало да се настройваме към допустимо връщане към режима на строга изолираност. Този сюжет е вероятен ", счита проф. Дростен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР