Корнелия Нинова се издаде сама колко зависима е от Иван

...
Корнелия Нинова се издаде сама колко зависима е от Иван
Коментари Харесай

Корнелия Нинова сама си смъкна гащите, издаде се, че е в ръцете на Гешев! Вижте скандална заповед в БСП

Корнелия Нинова се издаде сама какъв брой подвластна е от Иван Гешев! Както е известно провалената лидерка на Българска социалистическа партия се отметна от присъединяване в кабинет с първия мандат, откакто непосредствено бе застрашена по телефона, че основният прокурор ще й повдигне обвиняване за пакостите във ведомството, което управляваше.
За това загатна през вчерашния ден и водачът на „ Гергьовден “ Любен Дилов, с което взриви националното заседание.
Снощи близки до Корнелия Нинова са издали заповед за активиране в поддръжка на Иван Гешев, който още на следващия ден може да бъде освободен от Висш съдебен съвет. По разпореждане на Нинова ще се провежда протест в поддръжка на проваления прокурор, без нито едно приключено дело. Червени деятели към този момент спамят в обществените мрежи с вярата да съерат хора за митинга.
Един от тях е довереникът на Нинова Страхил Ангелов, който пищи във фейсбук: Утре 8-ми юни в 8:30 пред постройката на Висш съдебен съвет ул. Екзарх Йосиф 12 – митинг срещу предварителното преустановяване на мандата на Иван Гешев! Нека му се даде късмет да докара нещата до край!Аз ще отида да поддържа основния прокурор, който и да е той, с цел да може да приключи това, което
стартира – въпреки и късно! Наглостта на политическата мафия мина всевъзможни граници!Тези, чиито имунитети Гешев изиска се пробват да го махнат, с цел да избегнат правораздаване!Утре в 8:30 ще бъда там!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg