Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво

...
Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво
Коментари Харесай

Румен Радев: Корнелия Нинова знае какво прави

Корнелия Нинова се е потвърдила като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите действия.

Така президентът Румен Радев разяснява отхвърли на водача на Българска социалистическа партия да подаде оставка и да бъде определен нов ръководител на днешния Конгрес на партията, представен от „ Фокус”.
Снимка: БГНЕС
Държавният глава добави, че един водач на партия не би трябвало да се води единствено от това по какъв начин той персонално се усеща, а по какъв начин се усеща партията му, с цел да бъде мощна. Той добави, че няма никаква информация за днешния Конгрес на Българска социалистическа партия.
Корнелия Нинова остава водач на Българска социалистическа партия Тя не подаде оставка пред Конгреса на партията
Румен Радев изрази упованието си България да има единна, сплотена политическа позиция, тъй като е значимо за всяка една власт да не остава без съпротива. На въпрос по какъв начин вижда развиването на Българска социалистическа партия, Румен Радев отговори, че неведнъж е заявявал, че в партийни каузи не се меси.
Снимка: БГНЕС
Президентът разяснява левицата в с. Труд, където е във връзка 150-годишнината на локалната черква „ Света Троица”. Радев означи, че не за първи път е в тази черква и че познава отец Кирил още от времето, когато е бил в Авиобазата в Граф Игнатиево.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР