Корнелия Нинова с първи думи след срещата с ГЕРБ.Днес проведохме

...
Корнелия Нинова с първи думи след срещата с ГЕРБ.Днес проведохме
Коментари Харесай

Край! Нинова реши за Борисов и Габриел

Корнелия Нинова с първи думи след срещата с ГЕРБ.

" Днес организирахме среща с ГЕРБ като мандатоносител. Смятаме, че те сбъркаха концепцията за сформиране на държавно управление в този сложен миг. Винаги сме мислили, че би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да има страната държавно управление. Борисов извади партиен претендент, който има свои задания и цели и това беше неточност. Направихме задоволително в желанието да дадем сигурност и непоклатимост на българите, да има бюджет. Месец и половина ги чакаме. Днес не получихме ясна визия какво държавно управление, с какви задания ще бъде. Вече е връчен мандата. Взехме решение да прекратим диалозите с ГЕРБ - нито за присъединяване, нито за поддръжка ", сподели на брифинг водачът на Българска социалистическа партия.
-->
" Позицията ни е – среща сред всички и установяване на цели, по-късно търсене на състав на това държавно управление. Днес на срещата с Габриел декларирахме, че нашето предложение за бюджет ще бъде с недостиг най-малко 4,5%, с цел да има пари за деца, учители, стопанската система. Беше ни дадено, само че забелязахме, че на срещата с Има Такъв Народ след нас е направена поръчка, че недостиг под 3%, е вероятен. Борисов работи на правилото – дава на който каквото си изиска. Това е извънредно несериозно и по този начин не може да се ръководи страна ", сподели още Нинова, представена от " ДарикНюз ".

Тя посочи, че Българска социалистическа партия е за дипломация и мир и не желаят да се изнасят оръжия за Украйна. " Те споделиха, че всеки ще прави каквото реши. Вие ни дайте гласовете да мине държавното управление в този момент, след това си го критикувайте колкото желаете. Ние аварийна гума и авариен пръст на бутоните за гласоподаване в Народното събрание няма да бъдем ", безапелационна е Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР