Корнелия Нинова да бъде спокойна, няма никакво напрежение между Борисов

...
Корнелия Нинова да бъде спокойна, няма никакво напрежение между Борисов
Коментари Харесай

Цветанов: Нинова да бъде спокойна, няма напрежение между мен и премиера

" Корнелия Нинова да бъде спокойна, няма никакво напрежение сред Борисов и Цветанов. Няма никакво напрежение сред парламентарната група на партията и премиера ". Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след Коалиционния съвет.

„ Не знам дали това важи за ПГ на Българска социалистическа партия, където виждаме, че с решенията, които свежда едностранно и еднолично Корнелия Нинова, основават дискомфорт в тяхната парламентарна група “, изясни Цветанов, представен от БГНЕС.

Той отговори и на думите на водача на „ Атака “ Волен Сидеров, съгласно които против премиера Борисов има скрит план от негови доближени хора.

„ Всичко това беше една допустима интерпретация на всички, които имат интерес от сходни неща. В ГЕРБ сме единни. Никога не е имало разминаване в позицията ни “, увери зам.-председателят на ГЕРБ. 

Той сподели още, че всекидневно си поддържа връзка с Бойко Борисов по разнообразни тематики и двамата доста се забавляват, когато четат сходни тълкования и изявления. И акцентира, че депутатите от ГЕРБ ще поддържат оставките на тримата министри при гласуването им Народното събрание, според решението на Коалиционния съвет.

„ Парламентарната група на ГЕРБ ще поддържа всяко едно предложение, което се внесе от министър-председателя “, добави Цветанов.

Според него решението на НФСБ да не поддържа оставките няма да повлияе на крайния излаз при гласуването им в Народното събрание. Цветанов увери, че от тук нататък всички промени в кабинета, в случай че такива се постановат, първо ще бъдат съветвани с съдружните им сътрудници, а Коалиционните препоръки межди ГЕРБ и Оперативна програма ще се организират регулярно. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР