Корнелия Нинова беше категорично уличена в лъжа от украинския посланик

...
Корнелия Нинова беше категорично уличена в лъжа от украинския посланик
Коментари Харесай

Украинският посланик опроверга Нинова: Воюваме с българско оръжие и боеприпаси

Корнелия Нинова беше изрично уличена в неистина от украинския дипломат у нас в изявление пред Нова телевизия, като уточни, че страната му води война с българско оръжие и муниции. Лидерката на Българска социалистическа партия отхвърля обстоятелството, който с изключение на Киев, изрично потвърдиха австрийската войска, Ню Йорк Таймс, куп интернационалните журналистически и разследващи следствия, както и съветските тв канали, които даже демонстрираха фрагменти със специфичната ни продукция от фронта, дори министър председателят на кабинета Петков - Кирова, в който тя беше отраслов министър Кирил Петков.
Ето какво разгласява по тематиката, с изключение на видеото от Здравей, България, някогашният началник на Кинтекс, който води 2 каузи за клюка против Корнелия Нинова по отношение на нейни изказвания по оръжейния бизнес. Темата е още по-актуална по отношение на проруските изявления на Нинова в разлог през днешния ден. " Гузен негонен бяга ":

" Това е фрагмент от изявление на Посланика на Украйна у нас във връзка 6 месеца от началото на войната там.

Наложи му се да дава отговор на изцяло естествени въпроси, само че в тази ситуация те бяха доста неуместни за него заради двуличното държание на госпожа „ нито един патрон за Украйна “, всички знаем коя е тя.Човекът е почтен и не може да заблуждава обществото ни, а в същото време като посланик не може да си разреши да уличи в неистина български партиен водач - някогашен министър до преди дни.
Дали сме доставяли оръжие на Украйна?
„ Да, има помощ (военна) от България, тя може би не е очевидна, не е изключително афиширана, може би посредством трети страни … за оръжие, за разнообразни муниции. От една страна, сякаш публично няма такава заявена помощ, само че въпреки това по принцип избрани дейности имат място, не престават се през цялото време и чак до в този момент “. Цитатът е буквално на 100% - вижте сами във видеото по-долу.
Ремонтира ли се у нас украинска военна техника 4 месеца след решението на Парламента?
„ Има избрани раздвижвания по този въпрос, не бих споделил, че някакви много съществени или доста резултативни “ (Отново изтъквам дословно).

От началото на войната до оставката на Правителството се излагаме пред чужденците с двулично държание - вършим едно, а приказваме друго. Това принуждава Посланика сконфузено да приказва полу-несвързано в отговор на съответни въпроси. Не разясня репутацията ни по тази линия пред евро-атлантическите ни сътрудници. И както всички знаем, този интернационален срам е поради една жена – партиен ръководител.
Крайно време е тя да осъзнае, че една неистина повторена 100 пъти, не става истина, най-малко не за интелигентните хора. Пропагандата посредством повторение до безспир е отживялост от комунизма и не работи в наши дни. Обществото ни е изтерзано, само че ние не сме простаци! ".
В профила си във Facebook някогашният началник на Кинтекс Александър Михайлов също разяснява изявлението на украинския дипломат:
Човекът е почтен и не може да заблуждава обществото ни, а в същото време като посланик не може да си разреши да уличи в неистина български партиен водач - някогашен министър до преди дни.
Дали сме доставяли оръжие на Украйна? 
„ Да, има помощ (военна) от България, тя може би не е очевидна, не е изключително афиширана, може би посредством трети страни … за оръжие, за разнообразни муниции. От една страна сякаш публично няма такава недекларирана помощ, само че въпреки това по принцип избрани дейности имат място, не престават се през цялото време и чак до в този момент “. Цитатът е буквално на 100% - вижте сами във видеото по-долу.
Ремонтира ли се у нас украинска военна техника 4 месеца след решението на Парламента? 
„ Има избрани раздвижвания по този въпрос, не бих споделил, че някакви много съществени или доста резултативни “ (Отново изтъквам дословно). 
 

Източник: 19min.bg
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР