Корифеят на телевизионните игри Ники Кънчев публикува страхотно пожелание за

...
Корифеят на телевизионните игри Ники Кънчев публикува страхотно пожелание за
Коментари Харесай

Ники Кънчев с култов поздрав! Голяма изненада

Корифеят на телевизионните игри Ники Кънчев разгласява ужасно благопожелание за собствен непосредствен сътрудник - Мартин Иванов. Черният рицар от “Голямото гонене ” по Нова телевизия. Мартин, който е считан за един от най-умните българи, показвани по малкия екран, през днешния ден има рожден ден. Ето какво написа Ники Кънчев по този мотив:

“Честита баба Марта на всички! Здрави да сте! Честит рожден ден и на един от обичаните ми другари и неотдавна сътрудник - Черния рицар! Марто, знаете, е измежду най-умните хора в тази страна и е с правилни и точни оценки за всичко към нас! А уважението сред нас, уповавам се, е взаимно! Жив и здрав да си ми, Марти! ”
-->
Мартин Иванов (Черният рицар) е притежател на неподобрения досега връх в предаването „ Последният печели “ на Българската национална телевизия, където извоюва впечатляващите 18 поредни победи. Захласва се по предишното, по тази причина избира да учи история в СУ „ Св. Климент Охридски “.

Мартин е работил като състезателен публицист и е един от създателите на книгата „ Великият Ливърпул “ с 300 въпроса от историята на клуба. Най-ценното му достижение в учебно заведение е успеха в куиз, отдаден на 3-ти март и Освобождението на България, още в първи клас. Черният рицар е народен куиз първенец за 2013 година, първенец в Blitz Quiz за 2018 година, участник в Европейската куиз купа през 2019 година Интересува се от нумизматика, музика, кино, литература, спорт и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР