Корейският автомобилен производител Kia въвежда набор от технологии, предназначени да

...
Корейският автомобилен производител Kia въвежда набор от технологии, предназначени да
Коментари Харесай

Kia показва технология за зареждане от следващо поколение - видео

Корейският авто производител Kia вкарва набор от технологии, предопределени да създадат електрическата подвижност по-удобна, налична и ефикасна. Това включва по този начин нареченото „ еднопосочно зареждане “ под формата на умна технология V1G (Automated Unidirectional Smart Charging).

Технологията предлага разнообразни типове в двете посоки зареждане, с което батерията на автомобила може да се употребява за зареждане на къща (Vehicle-to-Home, V2H) или постройка (Vehicle-to-Building, V2B), само че електричеството може също да се връща в публичната (Vehicle-to-Grid, V2G).

„ Предоставянето на решения за устойчива подвижност от последващо потомство изисква безпроблемно и холистично взаимоотношение на електрификация, съгласуваност и нови услуги “, споделя Сьорд Книпинг, вицепрезидент маркетинг и артикули в Kia Europe.



Започвайки с новия EV9, Kia работи, с цел да направи електрическите коли изцяло свързани и насочени към бъдещето, което разрешава на транспортните средства да бъдат обновени, когато нововъведенията и новите функционалности станат налични.

Kia Connect поддържа " постоянно включена " връзка сред автомобила, сървърите на Kia и доставчиците на данни. Това разрешава поточно предаване на данни онлайн, с цел да даде на лидера актуализации и информация в действително време посредством „ Connected Car Cloud “.



Данните онлайн също се употребяват за възстановяване на потребителско преживяване. С това Kia желае да улесни клиентите при намирането на налични станции за зареждане и планирането на идната поддръжка на автомобила. Освен това данните в действително време могат да оказват помощ за по-безопасни пътища за всички участници в придвижването, да разрешат дейно ръководство на автопарка и да понижат времето за реакция при незабавни случаи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР