Кораб за насипни товари, плаващ под панамски флаг, който се

...
Кораб за насипни товари, плаващ под панамски флаг, който се
Коментари Харесай

Товарен кораб се сблъска с мина в Черно море, двама моряци са ранени

Кораб за насипни товари, плаващ под панамски байрак , който се е насочил към пристанище на река Дунав, с цел да натовари зърно, се е блъснал в мина в Черно море , оповестиха украинските военни в четвъртък, представени от Ройтерс.

Това е следващият случай с търговски кораб , който се удря в експлозив в Черно море, на фона на засилени, съгласно Украйна,

" Граждански транспортен съд под панамски байрак беше изумен от вражеска морска мина в Черно море... Плавателният съд загуби курса и контрола и на горната палуба избухна пожар ", сподели южното военно командване на Украйна в Telegram.

Един човек е приет в болница, а на различен е оказана здравна помощ на борда . На мястото са изпратени влекачи, допълват военните.

Не се споделя в кой ден е станал случаят.

Москва усили от средата на юли,, реализирана с посредничеството на Организация на обединените нации, която разреши безвредното прекосяване на украински зърнени колета през Черно море.

Оттогава, който обгръща западните крайбрежия на Черно море. Той сподели, че съветските сили неведнъж са хвърляли взривни устройства наоколо до него.
 151 кораба са употребявали украинския зърнен кулоар в Черно море
151 кораба са употребявали украинския зърнен кулоар в Черно море

Превозени са общо 4,4 млн. тона товари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР