Копия от излъчените епизоди са поискани от MGM и Amazon

...
Копия от излъчените епизоди са поискани от MGM и Amazon
Коментари Харесай

“ Войната на буквите” - дългоочакваната революция в българския ефир


Копия от излъчените епизоди са поискани от MGM и Amazon Studios и двата колоса обмислят оферти към продуцента.

С излъчените си 4 епизода по Българска национална телевизия “Войната на буквите ” е гледан от изненадващо висок % от младото потомство. Сериалът минава оттатък историческите обстоятелства, представяйки героите в чисто човешки проект, всеки със своите страхове, недостатъци, боязън ич увства. Именно техните взаимоотношения и извънредно забавни и плътни художествени облици развиват главния сюжет, който е обвързван със основаването на писмеността (което е и в центъра на творбата на Людмила Филипова).
-->
При промотирането на продукцията, екипът показа, че сюжетът на сериала обгръща част от историята, разказан в романа на авторката, заради огромния времеви откъслек разказан там.

Съдейки по растящия интерес от страна на феновете, цялостният капацитет на плана следва да се разгърне. Сериалът печели постоянна публика във всички възрастови групи. Увеличението на фенове за втори епизод по отношение на първое с 9.5%, като резервира наклонността и при трети епизод, нещо доста рядко срещано при българските сериали. В YouTube поредицата демонстрира още по-категоричен интерес, където първи епизод има над 135хил. гледания единствено за три седмици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР