Копенхаген. По последни информации полузащитникът на Дания Кристиан Ериксен вече

...
Копенхаген. По последни информации полузащитникът на Дания Кристиан Ериксен вече
Коментари Харесай

Ериксен вече е в съзнание в болница Rigshospitalet в Копенхаген

Копенхаген. По последни информации полузащитникът на Дания Кристиан Ериксен към този момент е в схващане и се намира в болница " Rigshospitalet " в Копенхаген. По-рано през днешния ден той пострада тежко по време на дуела против Финландия от Евро 2020. Малко преди края на първото полувреме играчът на Интер самичък се свлече на земята. Лекарите се намесиха незабавно, след което камерите повече не демонстрираха нищо. След няколко минути Ериксен беше изнесен на носилка, а играчите застанаха пред нея, закривайки гледката. Двубоят незабавно беше спрян, като футболисти и съдиите се прибраха.

После се появи фотография, на която се вижда, че футболистът е в схващане. Фотографът на " Ройтерс " твърди, че Ериксен си е бил вдигнал ръката. " Кикер " пък добавя, че лекарите са вдигнали палци при въпрос за положението му.

Последва информация и от клубния отбор на играча - Интер. Изпълнителният шеф Джузепе Марота разкри, че се е свързал с медицинския щаб на датския тим, от кое място са декларирали, че са " умерени оптимисти " за протичащото се.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР