Концесионерите на морски плажове у нас разработват приложение, чрез което

...
Концесионерите на морски плажове у нас разработват приложение, чрез което
Коментари Харесай

Избираме чадър на плажа онлайн. Приложението ще е готово до 1 юни

Концесионерите на морски плажове у нас създават приложение, посредством което летовниците ще могат да резервират чадър и шезлонг онлайн. По тази метод ще отпадне нуждата да се оставя хавлия за опазване на място на първа линия на морето.

Предвижда се приложението да проработи преди формалното разкриване на сезона на 1 юни.

Целта е да се избегне порочната процедура като заплащане на спасители и спомагателни такси.

Приложението ще позволява в действително време
да се следи наличността на свободните чадъри
и техните цени, а посетителите ще могат да резервират и платят за своето място онлайн.

„ Всички ще имат достъп в действително време и летовниците ще могат да видят дали на този плаж има свободни чадъри, на коя линия са, да си го резервират непосредствено и да си го заплатят онлайн, като по този метод се заобикалят порочни практики заплащане на трети лица, спомагателни таксувания – безотчетни “, изясни ръководителят на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководство на морските плажове Симеон Цветков.

По негови думи поскъпването на чадърите това лято няма да надвиши 15%, като нарастването е поради покачването на концесионната такса.

Цените за чадър и шезлонг във Варна ще са същите, каквито бяха и предходната година – 5 лева за шезлонг и 5 лева за чадър. Цените в курорта „ Св. св. Константин и Елена “ ще бъдат в диапазона от 8 до 10 лева, оповестяват от компанията концесионер.

Тази година плажът в Албена остава на цените от предходната година, т.е. един чадър с два шезлонга е цена от 21 лева Всички посетители, които са настанени в нашите хотели ще се любуват на включени в пакета си чадъри и шезлонги от трети ред към плажната алея, изясни Велина Гюмова, старши управител „ Продажби “ в курорта „ Албена “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР