Концертно изпълнение на най-популярните музикални произведения на Андрю Лойд Уебър

...
Концертно изпълнение на най-популярните музикални произведения на Андрю Лойд Уебър
Коментари Харесай

Най-доброто от АНДРЮ ЛОЙД УЕБЪР в уникални концертни изпълнения в София и Варна

Концертно осъществяване на най-популярните музикални творби на Андрю Лойд Уебър ще може да чуе българската аудитория. В близо два часа феновете на най-значимия мюзикъл композитор на всички времена ще се допрян до 30 от най-емблематичните песни от Котките, Фантомът на операта, Евита и Исус Христос Суперзвезда в средата на месец май в София и Варна.

Артисти от цяла Европа, ще пеят на българска сцена. Джон Патридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал (Норвегия), Саша Кребс (Германия), Шарлоте Хайнке (Германия), Беатрикс Райтерер (Италия) и Люси Дяковска (България), Софийската и Плевенската филхармония, както и Националния филхармоничен хор, ще опишат истории, от които целият свят настръхва.

Джон Патридж е един от най- разпознаваемите актьори на Уест енд. Световна популярност му носи присъединяване в истинската продукция на мюзикъла Котките в шоуто в New London Theatre, като играе ролята на Rum Tum Tugger и Munkustrap, а през 1998 година се появява като Rum Tum Tugger в формалната кино продукция на шоуто, продуцирана от Лойд Уебър. в Театър Аделфи. Джон Патридж взе участие като Rum Tum Tugger и в немската продукция на Котките в Дюселдорф.

Люси Дяковска е българската диря в този концерт - театър. Музикалната и кариера е тясно обвързвана с мюзикъла и присъединяване и на една сцена с европейски звезди не е изненада. Емблематично е присъединяване и присъединяване в мюзикъла Котките в ролята на нахалната котка Rumpleteazer на сцената на Щутгартския SI-Centers.

Звездата на мюзикъл театъра, диригентът Себастиан Де Доменико, ще Ви сервира една незабравима вечер с неповторимите симфонични оркестрации, които ще прозвучат за първи път в България на 15 май в Двореца на културата и спорта във Варна, а на 16 май в зала 1 на НДК, преди да бъдат показани на немскоговорящата европейска аудитория през 2020 година

Деца до 7 год. възраст влизат без билет и без право на място.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР