Концертният филм на Тейлър Суифт за турнето Eras Tour се

...
Концертният филм на Тейлър Суифт за турнето Eras Tour се
Коментари Харесай

Филмът за турнето на Тейлър Суифт надхвърли 100 милиона долара при предварителни продажби на билети

Концертният филм на Тейлър Суифт за турнето Eras Tour се трансформира в боксофис блокбастър седмица преди да излезе по кината.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Неговият дистрибутор AMC споделя, че световните предварителни продажби на билети са надхвърлили 100 милиона $ (£82 милиона), добавяйки, че търсенето " е било необикновено от момента, в който беше оповестено за първи път. "

Фирмата споделя, че на кино лентата са били нужни по-малко от 24 часа, с цел да победи върха си за най-високи продажби за един ден.

Глобалното турне на Суифт, което е планувано да продължи до края на 2024 година, е на път да се трансформира в най-голямото в историята.

Продажбите на билети за стадиона може да доближат 1,4 милиарда $, което ще счупи върха, който сега се държи от Елтън Джон за неговото прощално турне.

Филмът от турнето Eras би трябвало да бъде пуснат по кината допълнително от 100 страни идващия път Петък.

Анализаторите пресмятат, че в допълнение към предварителните продажби на билети, филмът може да има още 100 милиона $ доходи в бокс офиса в Северна Америка през премиерния си уикенд.

Пет кино лентата - в това число Barbie, The Super Mario Bros. Movie и Spider-Man: Across the Spider-Verse - са генерирали повече от $100 милиона в своя дебют в Северна Америка този година.

AMC популяризира и кино лентата от турнето Renaissance на Beyonce, който би трябвало да бъде пуснат през декември.

Миналата година Суифт стана първият реализатор в историята, който има песни във всяко място в топ 10 на класацията за сингли в Съединени американски щати.

Тя изпревари Дрейк, който държеше предходния връх от девет топ 10 сингъла едновременно през септември 2021 година Преди това Бийтълс държаха върха през 1964 година с осем сингъла в топ 10.

През август Spotify сподели, че Swift счупи още един връх, ставайки първата жена реализатор в историята на стрийминг платформата, достигнала 100 милиона месечни слушатели.

Новината пристигна след тя издаде третия си презаписан албум през юли - Speak Now (Taylor's Version) - който доближи върха на класациите на Съединени американски щати и Обединеното кралство.

По-късно този месец, Суифт ще издаде идващия си презаписан албум 1989 (Taylor's Version). Тя презаписва по-ранните си албуми, тъй като това ще й разреши да има истинските записи на песните.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР