Концертът-спектакъл "Моят път" на популярния поп певец Георги Христов, който

...
Концертът-спектакъл "Моят път" на популярния поп певец Георги Христов, който
Коментари Харесай

Концертът на Георги Христов в Плевен заради пандемията е пренасрочен за юни

Концертът-спектакъл "Моят път " на известния поп артист Георги Христов, който трябваше да се състои на следващия ден в Плевен, поради пандемията е пренасрочен за юни. Това заяви Любомир Пелев от организация "АРТ - Плевен ".

Новата дата е 11 юни от 20.30 часа на сцената на летен спектакъл "Кайлъка ". Закупените билети за 25 март за читалище "Съгласие " ще важат без легализация, като е планувано местата да бъдат ситуирани в централната част на летния спектакъл. Ще има опция тези от феновете на изпълнителя, които не могат да посетят концерта през юни, да върнат билетите си.

Веско Ешкенази: Горе главата, скъпи другари!

Поради огромния интерес към изкуството на известния наш артист, той ще гостува за повторно в Плевен с авторския си концерт-спектакъл "Моят път ".



На сцената ще бъде със своя бенд и симфоничен оркестър на Опера Варна, под диригентството на Ганчо Ганчев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2238  Руските военни медици няма да съветват, а ще работят в италианските лечебни заведения Руските военни медици няма да съветват, а ще работят в италианските лечебни заведения  Кирил Домусчиев с доста добра вест: Вече съм здрав! Преборих COVID-19! Кирил Домусчиев с доста добра вест: Вече съм здрав! Преборих COVID-19!  333-ма души под карантина в област Търговище 333-ма души под карантина в област Търговище
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР