Концернът "Фолксваген" не търси ново място за завода си, заяви

...
Концернът "Фолксваген" не търси ново място за завода си, заяви
Коментари Харесай

Фолксваген замрази проекти, не търси ново място

Концернът "Фолксваген " не търси ново място за завода си, съобщи член на управителния съвет на компанията, представен от „ Ханделсблат “.

Пред публицисти Андреас Тостман, който дава отговор за производството, разясни, че Фолксваген следи деликатно турската атака в Сирия. „ Не сме притиснати от времето и по тази причина решението ни, къде ще построим завода, сега е замразено “, добави Тостман.

По-рано "Фолксваген " отсрочи окончателното си решение дали да построи своя нов цех за коли в Турция на фона на интернационалните рецензии във връзка с турската военна интервенция в Северна Сирия и опасенията за съществено накърняване на известност на немския авто производител.

"Ние следим деликатно актуалната обстановка и гледаме със угриженост настоящите развития ", съобщи представител на компанията, представен от "Ханделсблат ".

По-рано този месец "Фолксваген " сътвори филиал в западната провинция Маниса в Турция, като от компанията обявиха, че към момента се намират в последната фаза на договарянията и че не е взето дефинитивно решение за градежа на автомобилния цех за 1,3 милиарда евро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР