Концепцията за справяне с циганската престъпност на вицепремиера Красимир Каракачанов

...
Концепцията за справяне с циганската престъпност на вицепремиера Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Сидеров: Важно е да запазим етническия мир, управлението няма алтернатива

" Концепцията за справяне с циганската престъпност на вицепремиера Красимир Каракачанов не би трябвало да води до етническо напрежение ". Това сподели за седмичното обзорно предаване „ Метроном “ на Радио „ Фокус “ ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров.
Решението на казуса не би трябвало да се приема като принуда или лишаване на права на част от обществото, разяснява той.
„ В никакъв случай една такава идея не би трябвало да води до напрежение, тъй като това е рисково за България. У нас ромското население е огромен %. Натрупани са ужасно доста проблеми, само че те не могат да се разсекат с един удар на меча. Трябва да се работи деликатно и градивно без да се провокира междуетническо напрежение, тъй като това е допустимо “, сподели той.
Волен Сидеров посъветва Каракачанов да внесе концепцията си в Министерския съвет. „ Въпросът е по какъв начин и дали ще може да бъде приложена “, сподели още той.
По тематиката за проблемите на " Обединени патриоти ", той съобщи, че без значение по какъв начин ще се явят на евроизборите, партиите от обединението ще продължат да работят дружно, с цел да запазят мандата си.
Според него с сътрудниците му би трябвало да съумеят да оповестят това на обществото безапелационно. Вътрешните несъгласия могат да бъдат изгладени, сподели още той.
„ Ако се разберем за това, то ще има сигнал, че явяването ни на евроизборите няма връзка с довършването на мандата. Има доста рецензии към ръководството, само че се вижда, че сега различно ръководство не може да бъде образувано. Има неща, които са позитивни, само че изискват повече време и развой. Нека министър председателят Бойко Борисов да приключи най-малко един мандат “, сподели той.
Според Волен Сидеров точно неяснотата по какъв начин ще се явят на евро изборите през май водят до подозренията за разпад на обединението.
Той взе отношение и по тематиката с Македония.
" Предлагам анекс към контракта ни с Македония, който ще подсигурява изчистването на неясноти и кражба на история ", добави Сидеров.
Такова усъвършенстване на контракта той е предложил още през лятото на предходната година. Според Сидеров връзките ни с Македония не престават да бъдат комплицирани, само че въпреки всичко отпушването им може да се одобри за триумф.
" Премиерът Бойко Борисов има опцията по интернационален метод, посредством напън извън да изиска от управлението на Македония да одобряват изискванията ", сподели още Сидеров и добави, че това е допустимо да се случи без нервност и фалцет.
„ Най-кратко текстът на анекса споделя, че двете страни се задължават да не спекулират с исторически обстоятелства, събития и персони по метод, по който нормално Македония го прави. Чухме от министър председателят Заев неща, свързани с Илинденско преображенското въстание, които подразниха.
Такива намеци не престават. Този анекс почиства нещата. Някой може би ще каже, че Македония няма да го подпише. А ще желае ли единодушието ни за участие в НАТО?! Ще го желае “, изясни той.
Волен Сидеров посочи, че българското единодушие за участието на Македония в НАТО и Европейски Съюз е шансът ни да защитим историята си. Според него това е методът за правене на дипломация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР