Контролно-пропускателният пункт OVI ще се проведе тази вечер в окръг Франклин. Ето къде ще бъде

...
Щатският магистрален патрул на Охайо ще проведе контролно-пропускателен пункт за
Коментари Харесай

Щатският магистрален патрул на Охайо ще проведе контролно-пропускателен пункт за трезвеност в южен окръг Франклин в петък вечерта.

Местоположенията на контролно-пропускателните пунктове се изискват от закона на Охайо да бъдат публикувани предварително .

Пропускателният пункт в петък вечер ще започне в 20:00 часа. и ще продължат до полунощ и ще бъдат разположени на Frank Road.

В допълнение към контролно-пропускателния пункт ще има патрули за насищане в района за „агресивна борба“ с шофьори с увреждания, които може да се опитват да избегнат контролно-пропускателния пункт.< /p>

Пропускателно-пропускателният пункт се финансира с пари от федерални безвъзмездни средства и целта е да възпира и прихваща шофьори с увреждания.

Онези, които планират да пият, докато са навън, трябва да обмислят как ще се приберат вкъщи и да планират определен шофьор или използвайте услуга за споделено пътуване.

[email protected]

@bethany_bruner

Тази статия първоначално се появи на The Columbus Dispatch: OVI checkpoint to be проведе в окръг Франклин тази вечер на Frank Road

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР