Контрабандните маски са иззети от митничарите на ГКПП Капитан Андреево“Митничарите

...
Контрабандните маски са иззети от митничарите на ГКПП Капитан Андреево“Митничарите
Коментари Харесай

Иззеха 148 хил. недекларирани маски

Контрабандните маски са конфискувани от митничарите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “

Митничарите на граничен пункт „ Капитан Андреево “ са разкрили 148 хиляди недекларирани защитни маски в камион със спортни облекла, чанти и обувки, оповестяват от Агенция „ Митници “. Товарният автомобил е дошъл на граничния пункт от Турция и съгласно показаната директна декларация е превозвал артикули за Словакия.

При осъществената щателна митническа инспекция митническите чиновници са разкрили недекларирани в показаните митнически документи 31 кашона, съдържащи 148 000 броя защитни маски за лице, във фабрични опаковки. При инспекцията е било открито още, че камионът транспортира и 9254 декларирани спортни дрехи, чанти, обувки и продукти с обозначения на световноизвестни търговски марки, за които има подозрение, че са имитации.

" Марковите " артикули са били арестувани по подозрения за нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност. Контрабандните маски също са били конфискувани. Срещу водача на автомобила, който е български жител с букви E.M., e формиран акт за нарушаване на Закона за митниците, допълват от митницата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР