Контактът кожа до кожа“ е известен от много години и

...
Контактът кожа до кожа“ е известен от много години и
Коментари Харесай

Тя видяла непознат мъж да държи бебето й в обятията си. Но като разбрала кой е, се разплакала

Контактът „ кожа до кожа “ е прочут от доста години и е в действителност значим. Много е значимо за бебето в първите часове след раждането си да усеща кожата на майка си, с цел да се усеща сигурен и предпазен в непознатия свят.

Затова след раждане бебето се слага голичко върху гръдта на майката, с цел да осъществят по този начин значимия контакт между тях. 

Контактът е доста значим при новородените и изключително при недоносени бебета. Малките деца в действителност имат потребност от топлота и грижа, това им дава повече сили да се борят за живота.

За страдание, когато бебетата са на стационарно лекуване под наблюдението на лекари, родителите не могат да прекарват 24 часа в денонощието до тях. Все отново имат работа или други деца. Всичко това изисква вниманието на родителите и те не могат да се откажат от всичко, колкото и да им се желае да се посветят напълно на бебето.

Този човек се споделя Дейвид Дойчман и към този момент над десетилетие споделя топлината си с новородените. В една от детските лечебни заведения в Атланта той замества техните родители пред децата.

Човекът държи новородени в ръцете си с часове, с цел да не се усещат самотни. Той към този момент е съумял да помогне на повече от хиляда деца!

Дейвид е някогашен експерт по бизнес маркетинг. Един ден той осъзнава, че е време да промени живота си, напуща работата си и стартира да преподава в университета.

Но още тогава на индивида му се сторило, че нещо му липсва в живота. Тогава му хрумва концепцията да стане доброволец в детска болница.

 Дейвид Дойчман

Мъжът има огромно семейство – брачна половинка, деца и внуци. Но това не му пречи да дава обич на други хора, които имат изключително потребност от нея. Освен това мъжът в действителност се радва да поддържа връзка с бебетата.

Мъжът подарява грижите си освен на децата. Той успокоява изтощените и надълбоко обезпокоени майки. Неговата поддръжка е извънредно значима за тях, тъй като тогава те умерено могат да се приберат у дома и да свършат нужните неща.

„ Знам, че носи комфорт на бебето, тъй като можете да видите метода, по който реагира, че обича да бъде в нечии ръце “, споделя Дойчман. „ И, несъмнено, колкото по-малки са, толкоз повече се нуждаят от това чувство за допиране и сигурността да бъдат гушнати. “, споделя Дойчман в изявление.

Повечето от тези бебета са родени прибързано и с затруднения, които изискват денонощни интензивни грижи. Така че родителите им не могат да ги заведат вкъщи и не могат да бъдат тук от самото начало. И по този начин, Дойчман запълва празнините – търси новородени, които се нуждаят от него.

Майката на дребния Логан, който се появил на бял свят едвам в 25-та седмица от бременността, се убедила от първа ръка какъв прелестен човек е Дейвид.

Жената трябвало да се появява в болничното заведение рано сутринта и да седи с детето, след което се прибира късно вечерта, с цел да прекара време с щерка си, да се занимава с домашните си отговорности и да работи.

Един ден тя още веднъж влезнала в стаята на сина си и видял, че чужд го държи в ръцете си. Дейвид незабавно се усмихнал и се показал. Тогава в очите на дамата се появили сълзи… Било толкоз прочувствено!

Тя снимала мъжа, с цел да разбере целият свят за този прелестен човек!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР