Конституционният съд беше поруган. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин

...
Конституционният съд беше поруган. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Конституционният съд беше поруган 

Конституционният съд беше осквернен. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов след избора на нови конституционни съдии от парламентарната квота, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Има една-единствена останала институция, която подсигурява конституционния ред в Републиката. Това беше Конституционният съд. С решението, което беше взето, което ние от " Възраждане “ ясно и изрично посочихме, че опонира на решение на Конституционният съд от този вторник, на процедура се плюе в Българската конституция ", съобщи Костадинов.

Той изясни, че третата политическа мощ не е подкрепила кандидатурите на Атанасова и Белазелков поради подозрения, че те ще взимат решения на база " телефонните си указатели ". 

" Ние не подкрепихме кандидатурите, тъй като считаме, че те са извънредно политизирани и са доста противоречиви във връзка с техните качества и умения. За нас остава извънредно проблематично бъдещите гласувания на Конституционния съд по какъв начин ще бъдат образувани – на база на познанията им върху юридическата материя или на база телефонния им справочник ", изясни той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР