Константин отмени участията си до 12 октомври, като направи изключение

...
Константин отмени участията си до 12 октомври, като направи изключение
Коментари Харесай

Тревожни новини от Константин, лекарите са притеснени

Константин анулира участията си до 12 октомври, като направи изключение единствено за концерта на Софи Маринова на 8 октомври. Явно се е стреснал много, тъй като е получил съществено предизвестие от професора, който посещава за проблемите с гласните си струни. Той показа за положението си в инстаграм, като се извини за отсрочените си театрални изяви, просто нямал различен избор. 

 
          Вижте тази обява в Instagram.                      

„ Защото моя професор ми сподели, че в случай че продължава да пея, да крещя и викам по кръчмите ще би трябвало да легна за трети път на интервенция. Спазвам хигиена на гласа - ултразвуци, физиотерапии, инхалации, и се надявам всичко да мине ”, показа Константин.

През 2013 година оперираха гласните струни на артиста за повторно. Наложи се, откакто проблемите с гласа му се възобновиха, макар че към този момент бе претърпял една намеса. Тъкмо поради това и Коцето считал, че втора такава ще е по-лека. Съвсем не била такава.

„ Пълната анестезия е най-ужасното нещо! Докато се събудиш не знаеш от кой свят идваш! ”, изясни артистът тогава. Като се събудил, лекарите му казвали да диша, само че дробовете му били цялостни с някаква течност и Коцето се давел: „ Не можех да си взема въздух ”.

В продължение на две седмици той съвсем не говореше, контактуваше посредством обществените мрежи с почитатели и другари. Беше единствено на течна храна и пюрета. За благополучие артистът се възвърне бързо и даде обещание да съблюдава рекомендациите на лекарите да щади гласа си. Само че Коцето не е понижил участията и се раздава на всяка изява, като пее онлайн. Освен това и не е спрял цигарите, разясняват в сектора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР