Константин безспорно е най-усмихнатият и хитов изпълнител от попфолка. Усмивката

...
Константин безспорно е най-усмихнатият и хитов изпълнител от попфолка. Усмивката
Коментари Харесай

Фолкпевецът Константин направи сензационни разкрития пред в. "Шоу" за интимния си живот

Константин несъмнено е най-усмихнатият и хитов реализатор от попфолка. Усмивката му е заразителна, а възприятието за комизъм несравнимо. Може да се похвали като дуетен сътрудник на най-популярните и обичани изпълнителки от лекия род – Преслава, Цветелина Янева, Анелия, Алисия, Емануела, Райна, Десислава. Наскоро пък реши да „ изневери “ на хитовите си колежки и подаде ръка на младата и надарена Джулия, с която бележат страховит триумф като тандем. Това е мотивът да се срещнем с Коцето, от който научихме много любопитни неща. Оказа се, че по този начин коментираната скъпа кола, която снима в последния си клип, не е негова. Похвали ни се, че си строи къща. Загрижил се е за външния си тип и най-сетне се е осмелил да постави брекети, с цел да се любува на безупречна усмивка. За всичко това и още забавни неща си приказваме с Коцето в безоблачен и прелестен следобяд малко преди да отпътува за следващо присъединяване из страната. - Коце, неотдавна показа огромен шлагер в дует с младата фолкнадежда Джулия. Оказва се, че си най-желаният мъж в сектора за дуети от колежките. Защо се получава по този начин?
- Щом казваш, това може единствено да ме ласкае. От толкоз доста оферти не мога да си направя независимите планове. Става ми неловко от сътрудниците, тъй като ги обичам всичките. Сега приготвям песни с Емануела, с Тони Стораро… С него вършим дует от 15 години, само че към този момент нещата се задействаха и сме на път да изпълним това наше предпочитание. Които са по-напористи, съумяват. Емануела в това отношение няма неточност – тя работи, звъни и провежда всичко. За песента ми звънна и сподели, че текстът е подготвен и на следващия ден влизаме в студио да записваме. Тя е пич, суперамбициозна.

Вече не чувам песните, тъй като не съм аршин. Едно време бях от хората, които харесваха частите, които ставаха шлагери. Колкото повече влизам професионално в музиката, толкоз по не разбирам какво харесват хората, тъй като се измества центърът. Щом харесам някое парче, значи е гаранция, че няма да стане шлагер (смее се). При мен нещата стават импулсивно, до момента в който имам сътрудници, които знаят по кое време и какво ще пуснат в идващите две години. При мен е по-скоро шанс или пък Господ ми оказва помощ отгоре…
Що се касае до Джулия, мога да кажа, че е едно младо и надарено момиче. Има самун в нея. Досега съм правил песни с потвърдени имена и взех решение да направя нещо по-интересно с прохождаща и обнадеждаваща певица. Доволен съм и подвигам тост за всички, които харесаха песента.



- В клипа снимаш новото си скъпарско возило, което обаче го преотстъпи и за новия клип на Емануела. Разкажи ни малко повече за придобивката?
- Не е по този начин, излезе неправилна информация. Тази кола е на мой другар, с който сме доста близки. Може да се каже, че на половина е и моя, тъй като си караме колите с него. Возилото е ужасно. Исках да я фотографирам в клипа на дуета ни с Емануела, само че тогава не успяхме. Сега взех решение да я включа и се получи доста смешно, тъй като в това време и Емануела през негов непосредствен другар е помолила да я снима. Всички си помислиха, че ние вършим дует, откакто пуснахме и двамата фотоси с колата. Даже с нея се бъзикахме, че
ще има наддаване и рушвет за режисьора.

Людмил Иларионов чий клип да излезе първи. Ето, на моменти се случват такива забавни неща и се наслаждаваш, чакаш да видиш какво ще произлезе от това. Не се постанова да възнамерявам нищо.

- Разбрах обаче, че искаш да намалиш участията си съвсем до най-малко. Защо?
- През последните няколко години съм ги понижил осезаемо, имам над 3000 участия, които ми идват допълнително. През август се разцепих с 15-20 участия и споделих, че би трябвало да се кротна малко. Гледам да са по-малко, желая да се веселя на живота и на фамилията, да отивам на фитнес, да си облека новите дрешки и да отида на разходка, да видя и аз малко бял свят. Покрай участията съм единствено в нощните заведения и в колата, и то през нощта. Непрекъснато съм с някакъв куфар по хотелските стаи, което за доста хора би било забавно, обаче в един миг ти липсват най-обикновените човешки неща – да си пуснеш тв приемника, да си гушнеш детенцето и жената…


Десислава е една от обичаните му изпълнителки

- Каква е формулата към този момент толкоз години да не слизаш от върха и всяка ария да съставлява интерес за феновете на попфолка?
- Гледам какво вършат сътрудниците и аз върша тъкмо противоположното. Виж какъв брой просто (смее се). Всички са в някаква битка кой по кое време ще пусне ария, каква ще е тя, кой преди кого… Има някакви закономерности, че през август не се пускат нови части, тъй като по-малко хора наблюдават и гледат телевизия. Аз ни в чеп, ни в ръкав пущам тъкмо тогава. То вземе, че стане шлагер и сътрудниците споделят, че съм остроумен – пуснал съм си песента, когато минимум части излизат и действително не съм имал конкуренция. Пък аз не съм го мислил изобщо. Преди години си припомням, откакто участвах във „ ВИП брат “, седим с продуцентите и психоложката Ани Владимирова и те разискват по какъв начин съм реагирал в съответни обстановки и какъв брой съм бил остроумен. Пък аз им обясних, че не съм го възнамерявал, пристигнало ми е на момента… Никакъв пълководец не съм, въпреки от време на време да наподобява тъкмо по този начин.

- Смея да настоявам, че си един от позитивните облици в медийното пространство, което се дължи на безконечната ти усмивка и възприятие за комизъм. Имаш ли си обаче моменти, в които изтрещяваш и пред най-близките си показваш другата си страна?
- На жена ми несъмнено от време на време й се постанова да ме търпи, като се прибера почерпен по нощите от присъединяване. Вижда ме не в най-хубавата ми форма, само че по тази причина сме се взели – в положително и неприятно да се поносим.

- Откакто стана и съсобственик на верига нощни заведения, непрестанно си подложен на офанзиви, които целят да те злепоставят и разрушат бизнеса ти…
- Аз също мога да направя бедност на който си пожелая, само че съм доста набожен и вътрешното ми чувство е да поемам тези негативизми с положително. Когато направиш бедност против човек, който е чист, набожен и в никакъв случай не си е помислил неприятни неща, след това се връща върху теб. Оставям нещата в ръцете на Господ и Съдбата.


Наскоро откри новия сезон в столичния си клуб

- Не ти ли писна от публичността? Мечтаеш ли да заживееш със фамилията си на някое безшумно и умерено място?
- Мечтая си и работя в тази тенденция. От доста години си бленувам да си имам мое местенце, където да си обливам розите и тревичката, да си имам успокоение. На път съм да го реализира това нещо, дори в този момент на срещата с теб пристигам от градежа, където греша бетон и така нататък Строя си къща. Работя 20 години и мисля, че най-сетне съм заслужил една къщичка където да си пребивавам.

На мен ми е кеф да видя какво се случва денем. Сега, дето си ме изкарал ти, другояче вървя по участия и след това дремя у дома. Не ми пречи, че ме разпознават. Аз съм роден да поддържам връзка с хората. Особено откакто завоювах „ ВИП брат “ – с най-голям позитивен избор в историята на шоуто. Тогава ми се кефеха даже хевиметалисти. Понякога съм суперизморен и не ми е до приказки, само че пък в случай че си остана в нас да почивам, след 2-3 дни съм откачил и диря отново напрежение.

- Никога не си крил, че обичаш децата и мечтаеш за цялостна къща с малчугани. Мислиш ли скоро да увеличиш броя им на три?
- В момента не мисля. Имам две, които са планувани. За непланувани не знам къде и какъв брой имам (бурен смях). Шегувам се. Аз бях планувал да имам две дечица едно след друго и Господ с лекост и доста бързо отговори на желанията ми. Хубаво е да си обичан от Господ, само че това се получава, когато и ти изпитваш същото към него. Всяка вечер се апелирам да ми даде опция да обичам още повече, да изпитвам повече обич, да имам воля.

Казвам на Надето, че като стана 50-55-годишен и нещо мога да откача и да желая да си създадем едно бебенце на остарели години. Другите две таман ще са приключили учебно заведение, евентуално ще са в чужбина, и в случай че ни се гледа, да си създадем едно бебенце. Спира ме само огромната разлика, тъй като ще споделят на детето, че съм му прародител. Но пък в последна сметка, в случай че човек може да си го позволи… Трябва да вършим деца. Хората, които имат опция, трябват да вършат повече деца и да дават един добър образец на обществеността. Ако по някакъв метод нещо сбъркам и жена ми каже, че е бременна – няма да го върнем.

- Каква е тайната на сполучливия ви брак с Надя? Правите ли взаимни отстъпки и кой отстъпва по-често при разногласията?
- Ние сме натурални. Обикновено се караме пред медиите и когато има хора, другояче сме си в прелестни хармонични връзки. Онзи ден ми се развика пред майсторите за някакви контакти. Те кой знае какво са си помислили. Пали за минути за някакви нелепости. Но несъмнено не сме от двойките, които ще построяват подправен имидж за пред медиите.

Взех Надя с обич и не преставам да си я обичам. Благодаря още веднъж на Господ, че по този начин ми се случиха нещата.


Джулия уцели джакпота като негова дуетна половинка

- Продължаваш ли с усърдните тренировки във фитнес залата?
- Да си кажа почтено, от два месеца не съм ходил. Иначе бях в доста добра форма, само че в този момент започвам отначало. Нямам физическата опция около участията.

Искам да ти споделя, че си сложих брекети, с цел да се подновявам (смее се). Жена ми споделя, че няма подобен глупак като мен да понасям това страдалчество, тъй като убиват и получавам рани, болят ме зъби. Но пък в последна сметка хората са споделили – търпи, бабо, за красота. Вече не съм на 20 години и в случай че до момента разчитах на силата, в този момент към този момент би трябвало да обърна внимание и на външния си тип. Ползвам всякакви кремчета, отивам на разтривки, на козметик…

- В диалога стана въпрос за присъединяване ти във „ ВИП брат “, което беляза живота ти. Мислиш ли да се включиш отново в някое риалити?
- Аз съм взел участие в съвсем всички – и в „ Къртицата “ съм бил. Виж, „ Фермата “ нещо не ме влече, не е моето. Мога да ти кажа, че съм имал оферти за всички сезони до момента. Общо взето, където и да съм се появил, все съм печелил – „ ВИП брат “, „ Пирин фолк “… Ще забележим какво ще стане, отворен съм да беседваме за нови оферти. Преговорите обаче са тежки, тъй като не се съгласявам за какъвто и да е хонорар. Не съм жаден за популярност и не ми би трябвало непременно да си подкрепям ПР-а. Пък и финансово към този момент мога да се оправям. С Надя се срещнали в кафе „ С Надя се запознахме в кафе „ Мадрид “ през 2006-2007 година Направи ми усещане – нежно, възпитано момиче, само че единствено толкоз. Така си минаваше времето… И когато с Райна нещата започнаха да поизстиват, с Надя започнаха да се стоплят “, спомня си Константин.

Половинката му приключи право в Благоевградския университет и идва от положително и интелигентно семейство. Майка й е медицински психолог, а татко й – неврохирург. „ Много хубаво семейство са, а за мен генът е доста значим. Тя е пето потомство софиянка, аз съм шесто... “, добавя той.

Интервю на Красимир Красимиров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР