Конгресмени републиканци са поискали от американския президент Доналд Тръмп ,

...
Конгресмени републиканци са поискали от американския президент Доналд Тръмп ,
Коментари Харесай

Републиканци в САЩ настояват Тръмп да помилва Сноудън

Конгресмени републиканци са поискали от американския президент Доналд Тръмп, написа Politico.
Това са сенатор Ранд Пол и представителят Мат Гаец. Роджър Стоун, който неотдавна бе опрощение от президента, също се причисли към това искане. Аргументът е, че Сноудън е преследван незаслужено.
 Сноудън подаде молба да остане в Русия и чака позитивно решение Сноудън подаде молба да остане в Русия и чака позитивно решение
Бившият чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати Едуард Сноудън подаде документи за удължение на разрешението за обитава...
" Той разкри, че Джеймс Клапър, най-високопоставеният и най-могъщият разузнавач в света, е шпионирал американци и ни е излъгал за това ", декларира Ранд Пол. " Така че мисля, че това, което Сноудън направи, беше услуга на американците и той би трябвало да бъде опрощение. "
Сноудън, през последните 7 година заяви преди месец, че с бременната му брачна половинка подават документи за съветско поданство.
Сноудън е някогашен чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати. Той разкри американска стратегия за всеобщо следене, преди да избяга от страната през 2013 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР