Конгрес на БСП ще се проведе на 11 и 12

...
Конгрес на БСП ще се проведе на 11 и 12
Коментари Харесай

Божанков разкри кога БСП ще решава съдбата на Нинова

Конгрес на Българска социалистическа партия ще се организира на 11 и 12 февруари следващата година. На него ще се потърсят аргументите за по-ниския избирателен резултат. Въпросът с устава на партията е подложен, само че не се знае какви промени ще бъдат направени. Това разгласи Явор Божанков от Българска социалистическа партия в предаването " Офанзива " по НоваНюз.

" Звучи ми неуместно Кирил Добрев - индивидът, който носи отговорност за имиджа, който дълго време трябваше да чистим, да насочва рецензия. Този имидж пристигна от избора на Делян Пеевски за началник на ДАНС. Успяхме да потвърдим, че сме опция. Трябва да се направи вътрешна промяна, която да даде постоянна вероятност. Успяхме да убедим всички, че сме обществената партия. От партия на статуквото се превърнахме в партия на смяната. Загубата ни е единствено един народен представител, само че сме нараснали доверието си ", акцентира той.
-->
По думите му България е в доста тежка обстановка. " Отговорност на всяка политическа мощ е да излъчва непоклатимост. Политическа партия се опита да си припише обществените ни политики, а ние не бяхме задоволително твърди в позициите си ", разкри Божанков. И добави, че Българска социалистическа партия не може да се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

" Не сме получили покана от ГЕРБ, а и сме декларирали, че няма да участваме в диалози с тях. Те бяха и остават част от казуса, а не от неговото решение. Политическа партия показаха част от нашата обществена стратегия. Правителство на малцинството не е допустимо в парламентарна република, по-скоро е вероятен прикрит сътрудник. Служебният кабинет нападна всички, които в миналото подкрепяха Радев. Нямаме потребност от този звук в този момент ", счита той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР