Конференцията на разработчиците на Amazon, re:Invent, продължава с пълна в

...
Конференцията на разработчиците на Amazon, re:Invent, продължава с пълна в
Коментари Харесай

Amazon представи Alexa for Business

Конференцията на разработчиците на Amazon, re:Invent, продължава с цялостна в Лас Вегас, а с това и анонсите на компанията. Вчера Amazon разгласи, че внася качествата на своя цифров помощник Alexa в офиса. Анонсът за Alexa for Business беше изработен от основния софтуерен управител на компанията Вернер Фьогелс.

Дигиталният асистент ще може да насрочва срещи чрез платформи на други компании, като Cisco, Polycom и Zoom, да дава отговор на въпроси по отношение на бизнес представянето посредством артикули на Salesforce, да употребява Concur за споделя информация за бизнес пътуванията на състава, RingCentral, за помощ с гласовата поща, SAP SuccessFactors за помощ на HR отделите и да употребява други някои външни услуги.

VentureBeat напомня, че тази година Alexa получи постоянната серия усъвършенствания, този път ориентирани към офис работа. Асистентът може да обработва телефонни и видео диалози, да работи с календарите в Office 365 и G Suite на Гугъл.

Alexa може да е по-малката сестра на Siri и Alexa, само че опциите ѝ бяха признавани нееднократно за превъзхождащи освен тези на асистентите на Microsoft и Apple, само че и на Гугъл, а едно от безспорните ѝ преимущества пред другите е опцията за основаване на сюжети и интеграцията ѝ с разнообразни други услуги. Тази опция ще бъде налична и тук, като фирмите ще могат да основават лични сюжети за работа със характерни услуги и приложения, за които няма публична поддръжка.

Медията напомня, че и тук Amazon няма да са пионери, защото и други компании изявиха към този момент желание да включат изкуствения разсъдък в офис среда. Така да вземем за пример, Андрю Шуман удостоверява за VentureBeat, че се приготвя версия на Cortana за офиса. Cisco също са тук със Spark Assistant. Нищо чудно, Amazon още веднъж да изпревари конкуренцията и несъмнено евентуално новината не звучи изобщо прелестно за тези, които в този момент започват кариера, като бизнес асистенти и секретари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР