Компромиси трябва да направят всички, но най-голям компромис би трябвало

...
Компромиси трябва да направят всички, но най-голям компромис би трябвало
Коментари Харесай

Радостин Василев громи ИТН, разкрития за Виктория Василева

Компромиси би трябвало да създадат всички, само че максимален компромис би трябвало да направи „ Продължаваме промяната “, тъй като диалозите с „ ИТН “ са рискови и притеснителни, предизвести в изявление за бТВ министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев.

С Българска социалистическа партия обсъдихме законодателната и управническа стратегия, както и предложенията за корекции на Има Такъв Народ. В частта на законодателната рамка имаше нови оферти, в опазването на здравето и енергетиката, добави той.

" Другата седмица ще се приказва за личен състав на кабинет. Ако няма развиване другата седмица, по-удачно е да се отиде на избори (…) Песимист съм във връзка с поддръжка от страната на самостоятелните депутати, в случай че има министри на Има Такъв Народ в кабинета ", уточни Василев.

Според него партиите са изгубили доверието на обществото и това е повода той и останалите самостоятелни депутати да основат гражданско придвижване.

Ако се стигне до последващи предварителни избори, напусналите Има Такъв Народ депутати ще се включат в тях. Коментирано е включването и в общи листи с „ Продължаваме промяната “.

„ В момента Политическа партия би трябвало да идат на избори. Техният тренд е прогресивен. Те ще завоюват идващите избори ", добави Василев.

Министърът на младежта и спорта удостовери тезата си, че Виктория Василева, която до неотдавна беше народен представител от „ ИТН “, е била на среща в апартамент с Кирил Петков – нещо, което тя отхвърли. Каня Виктория Василева на полиграф, разгласи Радостин Василев.

Той показа, че има голямо почитание към нея, защото Василева го е поканила да се причисли към Има Такъв Народ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР