Комплектите Раница, пълна със знания“ включват раница, бутилка с Bluetooth

...
Комплектите Раница, пълна със знания“ включват раница, бутилка с Bluetooth
Коментари Харесай

А1 и е-просвета обединяват сили със Слави от The Clashers

Комплектите „ Раница, цялостна със познания “ включват раница, бутилка с Bluetooth колонка и абонамент за обновената просветителна платформа е-просвета, версия 2.0
По-малко от месец преди началото на новата образователна година онлайн учебното заведение на България е-просвета и А1 стартират нова акция с автентично предложение за абонамент. Потребителите могат да закупят комплект с ученическа раница, бутилка с вградена Bluetooth колонка и абонамент за 12 месеца достъп до обновената на цена от 99.99 лв.. В акцията се включва и известният влогър Слави Панайотов от Тhe Clashers, a раницата и колонката са брандирани с Team The Clashers. Закупилите комплекта могат да чакат и спомагателна изненада от самия Слави.

Кампанията „ Раница, цялостна със познания “ ще продължи до привършване на количествата от продуктите. Бройките са лимитирани и могат да бъдат открити в Booktrading, Ozone, Сиела, Хермес, Store.bg, Гринуич и други Желаещите да закупят комплект би трябвало да побързат, тъй като за цялата страна са планувани единствено 2 000 броя.

Комплектите от акцията на е-просвета и А1 могат да бъдат поръчани непосредствено и от уеб страницата.  Доставките за поръчалите онлайн ще стартират от 1 септември, а точната дата на доставката зависи от графика за обслужване на съответното обитаемо място от куриерските компании.

Междувременно от електронното учебно заведение декларират, че са подготвени за новата образователна година с още по-богато наличие. Платформата, към този момент съдържа повече от 600 заглавия на учебници и познавателни книжки от детската градина до 12. клас. Разширява се и каталогът с видеоуроци, които са снимани с някои от най-хубавите български учители.

В учебниците и уроците са интегрирани над 36 000 интерактивни ресурса – видеофилми, проби, извършения, задания, просветителни игри, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, фотогалерии, пъзели, кръстословици и други

Важно преимущество на обновената платформа е, че материалите в нея са съобразени с образователните стратегии на МОН и са подобаващи за всички възпитаници, без значение на кое издателство са учебниците, по които учат в учебно заведение. Няма значение и дали са клиенти на други услуги от А1 или не. Както и до момента, платформата е отворена за всички.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР