Компанията залага на софтуери за изкуствен интелект (AI) и стратегически

...
Компанията залага на софтуери за изкуствен интелект (AI) и стратегически
Коментари Харесай

Huawei набляга все повече върху софтуери за изкуствен интелект

Компанията залага на софтуери за изкуствен интелект (AI) и стратегически инвестиици в цифровизация и въглеродната индиферентност
Huawei усилва стратегическите вложения в основополагащи технологии, с цел да промени софтуерната парадигма. По време на MWC Barcelona 2022, в главната тирада, озаглавена " Просто погледнете нагоре, да осветим бъдещето ", краткотрайният ръководител на Huawei Гуо Пинг се концентрира върху два съществени източника както на провокации, по този начин и на благоприятни условия в света: цифровизацията и въглеродната индиферентност.

В момента Huawei интегрира фотонни и електронни технологии и проектира архитектури от вида " peer-to-peer ", с цел да реши софтуерни провокации или тесни места в техниката.

По отношение на софтуери, сега Huawei разбработват повсеместен пакет програмен продукт, съсредоточен върху AI и нова софтуерна екосистема, с цел да отговори на фрапантно възходящото търсене на изчислителен потенциал, породено от избухливото развиване на AI.

Съществуващите теории и архитектури не са в положение да поддържат избухливото повишаване на търсенето на цифрови технологии. Прогнозите демонстрират, че през 2022 година над 50 % от международния Брутният вътрешен продукт ще бъде цифровизиран.

Намаляването на въглеродните излъчвания оказва въздействие върху дълготрайната жизненост на цифровата стопанска система. В момента Huawei се придържа към тактиката " Повече битове, по-малко ватове " в тази област.

В допълнение към подобряването на фундаменталните си цифрови благоприятни условия, Huawei се ангажира да направи продуктите си двойно по-енергийно ефикасни. Чрез сходен прогрес ИКТ промишлеността е в положение да помогне на други промишлености да понижат личния си въглероден отпечатък.

Huawei е компанията с най-пълен набор от благоприятни условия в региона на ИКТ в цифровата промишленост, за това през последните повече от 10 години еволюцията на мрежите е развой на въвеждане на най-новите осведомителни технологии практики в компютърните технологии, като се стартира от IP, през облака, а по-късно се стигне до днешния AI.

Завършвайки речта си, Гуо съобщи: " Huawei ще продължи тактиката си за глобализация - в региона на стандартите, гениите, веригата за доставки и други Huawei се ангажира да оказва помощ на клиентите, които я изберат, да реализират максимален бизнес триумф ".

MWC22 Барселона се организира от 28 февруари до 3 март в Барселона, Испания. Huawei показа своите артикули и решения на щанд 1H50 в зала 1 на Fira Gran Via. Заедно със международни оператори, експерти от промишлеността и водачи на мнение се потапяме в тематики като трендовете в промишлеността, GUIDE to the Future и екологичното развиване, с цел да си представим бъдещето на цифровите мрежи. За повече информация, апелирам, посетете: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2022
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР