Компанията за космически туризъм "Върджин галактик" обяви, че 32-годишната изследователка

...
Компанията за космически туризъм "Върджин галактик" обяви, че 32-годишната изследователка
Коментари Харесай

Кели Джерарди ще експериментира в безтегловност с полет на „Върджин галактик“ - slava.bg

Компанията за галактически туризъм " Върджин галактик " разгласи, че 32-годишната изследователка и инфлуенсърка от обществената мрежа TikTok Кели Джерарди ще полети на задача за осъществяване на опити за няколко минути в безтегловност, заяви Агенция Франс Прес.

Освен богати клиенти, подготвени да платя по 200 000 $ за билет за полет, " Върджин галактик " се пробва да притегли и учени, които имат предпочитание да организират опити в изискванията на микрогравитация. "Възходът на комерсиалната галактическа промишленост промени изцяло обстановката, това е повратна точка във опциите за проучване и осъществяване на опити ", сподели Кели Джерарди , която е откривател в Международния институт по въздухоплавателни науки и създател на книга, в която разпространява концепцията за това галактическият бранш да бъде наличен за всички хора. Джерарди има 400 000 клиенти в TikTok и 130 000 почитатели в Instagram.

Тя има опит от няколко параболични проучвателен полета, при които самолетът доближава височина и условия, симулиращи безтегловността в космоса....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР